IMG_1719IMG_1725

Jeg har stadig intet internet, men er lige koblet på min telefons skod net for at vise jer min færdige kommode! Weeee. Er den ikke fantastisk og lækker og alt det der? Er simpelthen så stolt af mit lille design. Haha. Som jeg vil tillade mig at kalde det. Jeg stod og manglede en kommode da jeg flyttede ind i min lille lejlighed, og gad ikke betale en formue for de er pisse dyre, så jeg besluttede at lave min egen. Jeg købte denne kommode i IKEA for 149 kr. (som er pisse grim, men billig) købte marmor folie, hvid maling og gik ellers i krig. Jeg har fået en smuk og meget unik kommode til omkring 250 kr. med alt materiale. Hvad synes I om den?

30 svar til “DIY Marble dresser”

 1. Cecilie Binau siger:

  Hvorhenne køber du dit marmor folie? 🙂
  Den er virkelig fin!!

 2. Malene siger:

  Det ser virkelig godt ud!
  det passer godt ind i din stil – flot arbejde 😀 😀

 3. katarinanatalie siger:

  Det er købt i Panduro til 59,-

  Kram

 4. katarinanatalie siger:

  Tusind tak Malene! :-*

  Kram

 5. Laura Jensen siger:

  Hvor er billedet med dyre kraniet fra? 😉

 6. katarinanatalie siger:

  Det fandt jeg på google og printede ud 🙂

 7. Olivia siger:

  Hvordan har du gjort det? altså bare klippet det til og klistret på? Er det besværligt? Er mamorfolien gennemsigtig siden du skulle have hvid maling også?
  Sorry de mange spørgsmål, jeg kunne bare virkelig godt tænke mig at forvandle min gamle kommode til noget i samme stil 🙂

 8. katarinanatalie siger:

  Klippet og klistret ja, var utrolig nemt! Jeg brugte maling til greb 🙂

  Kram

 9. Camilla siger:

  Hvor har du købt kraniet? 🙂

 10. katarinanatalie siger:

  Det er fra eBay 🙂

 11. Anne Engstrøm siger:

  Alt for lækker! Dem kunne du godt sælge til mange penge. Jeg vill købe

 12. katarinanatalie siger:

  Det er ikke så svært at lave selv 😉

 13. Line siger:

  Er godt nok os helt tosset med det billede! Du har tilfældigvis ikke et link til det? Eller bestemte søgeord? Syntes jeg har prøvet dog uden held 🙂

 14. katarinanatalie siger:

  Jeg har en inspirationsmappe med billeder på bloggens facebookside, så der kan du finde det 😉

 15. Line siger:

  Tusind tak! Fortsat god søndag 🙂

 16. Heidi siger:

  genialt 🙂 den er fab 🙂

 17. katarinanatalie siger:

  Tak Heidi 😀

 18. Louise siger:

  nu har jeg søgt diverse sider efter det folie, ved du hvad det evt ellers kan hedde eller om man kan få det på eBay ? Der er desværre ikke en panduro her hvor jeg bor, og kan ikke finde det på deres hjemmeside 🙁

  Håber du kan hjælpe ! 🙂

 19. katarinanatalie siger:

  Marble folie… ved ikke hvad det ellers kan være 🙁 og ved ikke om det kan købes på eBay.

 20. Camilla siger:

  Link?

 21. katarinanatalie siger:

  Du kan finde det længere nede på bloggen i et eBay indlæg 🙂

 22. Maja siger:

  DEN ER SÅÅ FED!! Skal selv til at kaste mig ud i at lave projektet, men vil lige høre hvor meget marmor folie du købte i alt til at dække hele kommoden? Og brugte du kun den hvide maling til at male håndtagene med eller malede du hele kommoden hvid først? 🙂

 23. katarinanatalie siger:

  2 ruller, og jeg malede kun greb og rundt i siden der hvor der ikke sidder folie 🙂

 24. Laura siger:

  Hvor er lysestagen fra? 🙂

 25. katarinanatalie siger:

  Den er fra HAY 🙂

 26. Maja siger:

  Altså kan se at en rulle er på 2 meter på panduro’s hjemmeside, så du brugte ca. 4 meter i alt? 😀

 27. katarinanatalie siger:

  Ja, brugte 2 ruller. Men havde også noget til overs 🙂

 28. Camilla siger:

  Jeg kan desværre ikke finde indlægget :-(((

 29. […] at få sat en reol op i soveværelset, som vi vil lave med nogle lækre planker, istedet for min marmor kommode, så de kommer nok til at pynte på den. Kæben på kraniet kan, som I kan se, tages af og på, og […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *