DIY MALET SKAB MED NYE GREB - Katarina NatalieDIY MALET SKAB MED NYE GREB - Katarina NatalieDIY MALET SKAB MED NYE GREB - Katarina NatalieDIY MALET SKAB MED NYE GREB - Katarina NatalieJeg har længe været i fuld gang med projekter herhjemme, og det er bl.a. også derfor her er en smule stille på bloggen. Et af mine seneste projekter er dette skab jeg fandt i genbrug, som har fået en makeover. Det passede perfekt ind i stuen, men det var ikke for kønt, så det fik en gang maling og nye greb. Jeg synes det er blevet pisse godt!

Hvad er jeres seneste projekt?

 

Jeg har slet ikke fået luftet mit største projekt for jer; jeg er nemlig i gang med at udgive en bog! – Jowjow, sådan en firkantet papirting som kun gamle mennesker og folkeskoleelever læser.. Til efteråret udkommer min bog, som kommer til at indeholde en masse rå DIY projekter til hjemmet. Jeg er super spændt, en smule stresset og nervøs, men jeg håber I vil tage pisse godt imod den.

8 svar til “DIY: MALET SKAB MED NYE GREB”

 1. Astrid siger:

  Shit, den er blevet fed den kommode! 🙂 og til en flad 50’er?
  Og hvor bliver det vildt med bogen. Den glæder jeg mig i hvert fald til at få mine glubske fingrer i.

 2. Mit næste projekt er at renovere en frisørstol, jeg købte i onsdags. Den er så fin og velholdt, men jeg kunne godt tænke mig, den får et lidt mere råt udtryk, så jeg skal bruge lidt spraymaling, og så skal jeg finde ud af, hvorvidt, jeg kan farve ‘læderet’ på sæde og ryg.. Har du nogle fifs til at få det i en anden farve? Det er nemlig ikke til at skifte.

  I øvrigt kæmpe tillykke med at du skal udgive en bog – møgfedt! Og helt sikkert en bog, jeg skal have – både pga., indholdet, men forestiller mig også, den vil kunne komme til at pynte i hjemmet, hvis jeg kender din stil ret 😉

 3. Ja til en 50’er! En skab(et) kommode… Hæ! Er vist en heldig kartoffel ;0)
  Hvor er det dejligt at høre! Jeg glæder mig ret så meget til at vise den frem!

 4. Det lyder som et mega fedt projekt! De er ret fede mange af de stole. Jeg tror sagtens du kan få noget specielt maling til at farve læderet, i en hobby- eller malerforretning. Evt. kig på google ellers spørg i en af boliggrupperne på Facebook – der er altid folk med erfaring.

  Og hvor er du sød! Tusind tak! Jeg håber nemlig at give bogen et ret cool look også, så den ikke behøver blive gemt væk når den ikke er i brug 😉

 5. Ja, det er de – og fik en ret god pris! 😀 Jeg vil helt sikkert prøve at undersøge det lidt. Kunne være fint, hvis jeg kunne male det om, for jeg kan ikke lige se, hvordan jeg kan ombetrække ryglænet uden at det bliver hæsligt 😉

  Præcis.. Jeg vil i hvertfald gerne støtte op om din bog, så jeg skal nok købe den (y) 😉

 6. Nej det er da et forsøg værd, hvis det ikke er så pænt nu. Og tusind tak! Hvor du sød 😍

 7. Anonym siger:

  Hvis du tror, at det kun er gamle og skoleelever, så er du forkert på den.

 8. Så det godt det var ironisk 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *