Rejser

Oplevelser i DK og udland

DIY

En masse DIY projekter

Bolig

Inspiration og indretning

LOFTLAMPE AF VANDRØR

DIYloftlampeKilde: BoligmagasinetLæs artiklen her

Jeg faldt lige over denne virkelig seje loftlampe af vandrør og blev nødt til at dele den med jer her på bloggen! Ser den ikke mega cool ud!? Jeg bliver nødt til at lave sådan en, måske over spisebordet eller i køkkenet. Alt man skal bruge er to montageflanger, to korte nippelrør, ét langt, to vinkler og så selvfølgelig en masse fatninger. Det ser også ret cool ud det er forskellige pærer de har sat i. Virkelig god inspiration! Hvad synes I? Noget I kunne finde på at lave derhjemme?

I dag har jeg endelig fået en seng! JUHUU! Jeg har jo ellers sovet på sofaen siden jeg flyttede ind i lejligheden, så jeg glæder mig virkelig til at sove i en ordentlig seng i nat. Jeg har også fået købt min smukke nye sofa, og jeg har købt SÅ meget i genbrug og på guloggratis. Fuck jeg har brugt sindssyg mange penge på nye ting, men det bliver så godt! Jeg glæder mig til at vise jer billeder fra lejligheden. I kan også følge med på Instagram hvor jeg løbende smider billeder op fra lejligheden, som ikke bliver slået op her på bloggen. Det kan I gøre ved at søge på @katarinanatalie, eller klikke lige her.

6 thoughts on “LOFTLAMPE AF VANDRØR

  1. Flere snaps af hvad du laver hver dag! Især når du laver noget nyt med din nye lejligheder!🙌🏽💁🏼

  2. Super fedt!
    Ved du, hvilken dims skal man have fat i for at samle de fem ledninger til én?
    Tak for en skøn blog, hilsen en ny læser 🙂

Skriv en kommentar