DIY leather Belt Shelf by Katarina NatalieDIY leather Belt Shelf by Katarina NatalieDIY leather Belt Shelf by Katarina Natalie
Jeg var en lille tur forbi en genbrugsbutik i lørdags, hvor jeg købte et par småting med hjem. Jeg fandt bl.a. et gammelt læderbælte, som jeg ville lave en lille hylde af. I har måske, lige som jeg selv, set det rundt omkring på Pinterest og diverse boligblogs, og jeg synes virkelig det er en fin måde at hænge hylder op på. Det eneste man skal bruge er et eller flere brædder, et bælte, en saks, skruer og rawplugs. Bæltespændet og “halen” klippes af bæltet, det klippes midt over i to lige store dele, og så kan man hænge dem op som jeg har gjort, og ligge et bræt i mellem. Fint, ikk?

Jeg købte også den “glasklokke”, som min lille kaktus på billedet står i. Det er faktisk en gammeldags glas-afskærmning fra Nordlux til lamper, som jeg også købte i genneren for 5 kr. Jeg vil bare bruge den til at udstille ting i. Jeg synes den er ret sjov.

6 svar til “DIY LEATHER BELT SHELF”

  1. Nanna siger:

    Lækkert tip, det ser mega godt ud! 🙂

  2. […] 1. Flasher min fine magasinholder fra Made by U 2. Lidt rod fra da jeg flyttede ind i den nye lejlighed. Tænk det allerede er 5 måneder siden. Shit. 3. Interview i Nordlux julekatalog 2016-2017 4. Sort undertøj købt på Aliexpress. Se mere i dette indlæg. 5. Min smukke cykel da jeg stadig var i gang med at bygge den. Måske jeg skulle lave et indlæg om den? 6. Billede fra da jeg lige var flyttet ind. 7. En af mine yndlings fra Another Poster Shop. 8. Lidt detaljer fra mit tidligere hjem, hvor jeg lavede en hylde med et læderbælte. Se mere i dette indlæg. […]

  3. […] DIY avec pot intégré sur The Merry Thought 2. Étagère DIY blanche avec lanière de cuir sur Katarina Natalie 3. Une étagère murale suspendue avec du cuir sur Les Jolis Monde 4. Une étagère avec des […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *