Rejser

Oplevelser i DK og udland

DIY

En masse DIY projekter

Bolig

Inspiration og indretning

DIY LEATHER BELT SHELF

DIY leather Belt Shelf by Katarina NatalieDIY leather Belt Shelf by Katarina NatalieDIY leather Belt Shelf by Katarina Natalie
Jeg var en lille tur forbi en genbrugsbutik i lørdags, hvor jeg købte et par småting med hjem. Jeg fandt bl.a. et gammelt læderbælte, som jeg ville lave en lille hylde af. I har måske, lige som jeg selv, set det rundt omkring på Pinterest og diverse boligblogs, og jeg synes virkelig det er en fin måde at hænge hylder op på. Det eneste man skal bruge er et eller flere brædder, et bælte, en saks, skruer og rawplugs. Bæltespændet og “halen” klippes af bæltet, det klippes midt over i to lige store dele, og så kan man hænge dem op som jeg har gjort, og ligge et bræt i mellem. Fint, ikk?

Jeg købte også den “glasklokke”, som min lille kaktus på billedet står i. Det er faktisk en gammeldags glas-afskærmning fra Nordlux til lamper, som jeg også købte i genneren for 5 kr. Jeg vil bare bruge den til at udstille ting i. Jeg synes den er ret sjov.

3 thoughts on “DIY LEATHER BELT SHELF

Skriv en kommentar