DIY knagerække af vandrør || Katarina NatalieEndnu et lille DIY projekt er det blevet til, og igen er det med vandrør. Jeg elsker altså projekter med vandrør, og jeg har stadig mange flere i ærmet! Min nye knagerække er lavet af 3 nippelrør, 2 vinkler og 2 montageflanger til at sætte fast på væggen, alle i 1/2″. Derudover er der brugt kroge fra IKEA og selvfølgelig skruer og rawplugs. I alt løber knagerækken op i 150-200 kr. og jeg er altså helt vild med den!

I kan se alle mine DIY projekter lige her.

12 svar til “DIY KNAGERÆKKE AF VANDRØR”

 1. Malue Jasmine siger:

  Hvor er den bare overdrevet cool!

  Den vil jeg lave en dag 😀

  Knus Malue
  http://mooldash.dk

 2. Tusind tak! 😁😁

 3. Christine siger:

  Hvor er læderjakken fra? 🙂

 4. Den er købt i Paris 🙂

 5. Anja siger:

  Den er bare så mega cool! Det er lige sådan en vi skal have i vores garderobe 🙂
  Hvilken type beslag har du brugt til montering til væggen? Har du evt. et billede af det – eller endnu bedre et varenummer?

 6. Jane siger:

  Det ser super fedt ud! Har du et link til de store s-kroge? 🙂
  Jeg har selv samme type stang hængende derhjemme, men mangler et par kroge.

 7. Jeg har desværre ikke link, men så er fra IKEA 🙂

 8. […] perfekt over min knagerække. Knagerækken er også forholdsvis ny – jeg viste den frem i dette indlæg, hvor I også kan læse hvad man skal bruge for at lave en magen til. Jeg er sindssyg glad for den! […]

 9. Isa siger:

  Et råb om hjælp fra en DIY rookie af rang, der tilmed har ti tommelfingre!
  Har du mulighed for at linke til alle delene til selve knagerækken (minus montageflangerne som du har linket til længere oppe naturligvis). Jeg vil virkelig virkelig gerne lave en magen til til min entre, men har ingen erfaring what so ever i noget som helst, og byggemarkederne er et kaos for mig! Er den easy peasy at samle, eller er der noget der bøvler?
  Undskyld min unehjælpsomhed – men hvis man ikke spørger, får man ikke svar, og jeg ønsker mig brændende et par stænger!:-)

 10. Heino siger:

  Ser super godt ud, men det er sort vandrør du har brugt er det ikke? Og det smitter jo af, så hvad har du behandlet det med? For der er jo ikke noget ved at få sorte fingre hver dag 😁

 11. Jeg har vasket det hele af inden knagerækken blev samlet 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *