DIY KITCHEN STORAGE - IKEA HACK // Katarina Natalie Blog

I går var jeg lige i det kreative hjørne, og mente altså vi manglede en hylde i køkkenet, så den fik jeg lige fikset med nogle planker og hyldeknægte, som var rester fra et tidligere projekt. Vores køkken er 99% færdigt, vi mangler faktisk bare at få malet vores barstole, og det får jeg gjort i dag. Det så fedt. Ét rum er færdigt. Yes. Jeg har også både før og efter billeder, som jeg vil vise jer.

Det jeg faktisk ville vise i dette indlæg, var de fine flasker vi bruger som opbevaring. Flaskerne er fra IKEA, og indeholder verdens lækreste økologiske appelsin- og æblejuice. De koster 20 kr. og i går da vi skulle til at smide flaskerne ud, fandt vi på at bruge dem som opbevaring istedet (min kæreste gjorde, jeg tager bare æren, fordi han ikke har en blog). Er de ikke mega fine? Jeg er vildt glad for dem, og glæder mig allerede til vi har tømt nogle flere. Haha. Hermed endnu et IKEA hack givet videre. Se det sidste IKEA hack her.

Husk at deltage i min konkurrence om en Lyngby vase lige her.

20 svar til “DIY KITCHEN STORAGE – IKEA HACK”

 1. nadia siger:

  Hvad er det for et slags bord dine cement lysestager står på? mvh

 2. katarinanatalie siger:

  Det er et barbord vi selv har lavet. Hold øje med bloggen, der kommer snart et indlæg op om det 🙂

 3. Olivia siger:

  Hvis du har lyst må du meget gerne lave et ebay indlæg med idéer til studenter oufits… hvide kjoler og jumpsuits. Gerne nogle du selv har erfaring med, for er bange for ebay kvaliteten tit gør at de hvide ting er gennemsigtige 🙁

 4. Emma siger:

  Det ser så fedt ud, men hvis det var mig, havde jeg nok malet lågene på flaskerne, sorte måske, eller med tavlelak 🙂

 5. katarinanatalie siger:

  Kunne man også, jeg havde nok malet dem hvide 🙂

 6. katarinanatalie siger:

  Det vil jeg meget gerne 🙂

 7. Bodil siger:

  Lige netop disse flasker er jeg også vild med. Jeg har dog klippet labels ud fra poserne og klistret på.

 8. Lotte Marie siger:

  Hvor er det fint med flaskerne, det kopierer jeg.

 9. katarinanatalie siger:

  Det var også smart 🙂

 10. katarinanatalie siger:

  Det er du velkommen til 😉

 11. Viola siger:

  Er dine hyldeknækte fra IKEA? Og jeg vil rigtig gerne bede om et link til dem eller bare få at vide hvor jeg kan købe sådan nogle 🙂
  Knus

 12. katarinanatalie siger:

  Ja, det er bare fra IKEA og koster 5 kroner 🙂
  Her er link: http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/80167963/#/80142067

 13. Dorthe siger:

  Må jeg have lov til at spørge, hvor væguret er fra (undskyld, hvis du har skrevet om det i et tidligere indlæg, jeg kan simpelthen ikke finde det…)

  Desuden vil jeg bare sige, at det er en mega fed blog du har. Det er virkelig nogle lækre og kreative ting du får lavet! 🙂

  God dag 🙂

 14. Hej Dorthe!
  Det er selvfølgelig helt i orden du spørg, og tusind tak for de søde ord!
  Uret er bare fra IKEA 🙂

  God dag til dig også!

 15. Stephanie siger:

  Hej Katarina. Fed blog! Virkelig en af mine favorit blogge. Nå, spørgsmål –
  Hvordan har du fået de der labels? Har du din egen maskine og i så fald hvor har du købt den henne (og pris)? 🙂

  – Stephanie 🙂

 16. Tusind tak, det er fedt at høre Stephanie!
  Det er en dymo labelmaker junior, og jeg fandt den vist igennem pricerunner – det er lidt tid siden. Jeg kan lige undersøge det, og så vil jeg lige lave et indlæg med link osv. her på bloggen. Der er mange der har spurgt 🙂
  Kram

 17. […] I kan se det færdige resultat i dette indlæg. 5. Flasker til opbevaring. Læs mere om flaskerne i dette indlæg. 6. Dekoration på min fine hylde fra IKEA. 7. Undertøj fra Tryde Andrès. 8. Smykkestativ […]

 18. […] Endnu et stykke træ på 12×10 cm. En flaske, evt. fra juice. Jeg har brugt samme flasker i dette indlæg. En plastikbøtte, evt. fra rejer Noget ståltråd 2 kroge Bolde med fuglefoder […]

 19. Line siger:

  Må jeg spørge om hvilken olie du har brugt til din hylde? 😊

 20. Det er rustik bordpladeolie fra Junckers 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *