DIY kabeltromle sofabord || Katarina NatalieDIY kabeltromle sofabord || Katarina NatalieJeg har endnu ikke fået bygget det sofabord jeg har haft i tankerne de sidste par måneder, så derfor har jeg, bare for at have noget, taget mit gamle gamle sofabord i brug igen. Jeg lavede det tilbage i april 2014 af en gammel kabeltromle (se indlægget her) og selvom det er blevet lidt mere slidt at se på, bl.a. af at stå udenfor, så synes jeg stadig det er ret sejt! Det er godt nok utroligt som tiden flyver. Føler slet ikke det er så længe siden.. I kan se hvordan jeg har bygget det lige her.

5 svar til “DIY KABELTROMLE SOFABORD”

 1. Julie t siger:

  Er vild med den nye blog, meget rå!
  Hvor er din sorte sofa fra? 🙂

 2. Tusind tak! Sofaen er fra IKEA 🙂

 3. Saskia siger:

  Hvordan er sofaen mht til komfort og stof? Overvejer nemlig meget at købe den, men vil være helt sikker på at stoffet ikke bliver alt for grimt og rynket 🙂

 4. Nanna siger:

  Hej, er du interesseet i at sælge bordet? 🙂

 5. Nej desværre 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *