bottleIMG_2430 copy

Jeg har ikke fået vist jer min nye natlampe endnu – men her er den! Er den ikke hyggelig? Jeg fik en Jack D flaske af min veninde fordi jeg bare synes de er super cool, og så fik jeg en lyskæde af min mor som jeg lagde ned i flasken, og BOM så havde jeg en super hyggelig lampe. Hvad synes I?

Jeg har forresten fået nyt hår, og så er jeg flyttet i en ny lejlighed, som jeg ikke helt er kommet på plads i endnu, men her de næste par dage kommer der nok lige et par opdateringer på bloggen, så I kan følge lidt med i hvad jeg render og laver. So stay turned!

7 svar til “DIY Jack Daniels lamp”

 1. Emilie Berg siger:

  Hvor er den cool, og dejligt du er tilbage! Tænkte på hvordan du får lavet lampen, sådan at den ledning der stikker ud, kommer til at få en fed og fin løsning? (Hvis du forstår).
  Åh, en roomtour ville være lækker, når du engang er kommet på plads, fordi du er så fantastisk til at indrette!

  xxx
  emiliecberg.blogspot.dk

 2. Hej Emilie!

  Tak for de søde ord 😀 flasken jeg fik har plastiklåg, så der kan ledningen godt komme ud – dog kan man bore et hul i flasken (find tutorials på youtube) det har jeg bare ikke turde gøre.
  – Og der skal nok komme en roomtour 😉

  Kram

 3. det er jo seriøst genialt.. måske man skulle lave sådan en til sin kæreste!!! (hvilket måske kunne lokke ham til at pille Jack D billedet ned fra stuevæggen :p )

 4. Den er så cool 😀 <3

 5. Du må gerne sende billedet over til mig så 😉

 6. […] bloggen, så det er ikke sikkert I alle har set den – ellers kan I også se indlægget lige her. Jeg synes den er så fin og hyggelig, og så er den også bare fucking sej. Synes jeg. Jeg elsker […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *