DIY: IKEA HACK IVAR SKAB –

DIY: IKEA HACK IVAR SKABKilde: IKEA

Det er simpelthen blevet så populært at lave “IKEA hack” at selv IKEA gør det med deres produkter. God måde at sælge på må man sige. Jeg faldt over denne lille makeover, og blev nødt til at dele den her på bloggen, for den er da fin! Jeg er vild med idéen om skabene i den højde, hvor de svæver lidt over gulvet, og den grønne farve giver virkelig liv til rummet. Jeg kunne godt se mig selv lave noget i samme stil til stuen.

Fremgangsmåden kan ses i videoen.

 

Find skabet her, maling her og her og greb her.

2 svar til “DIY: IKEA HACK IVAR SKAB –”

  1. ÅHH jeg elsker det!!! 🙂
    Jeg har selv to af skabene i mit soveværelse. Jeg kan ret godt lide det står råt, men jeg har også lyst til at male eller lakere dem.

    Mvh. MIchelle-Marie

  2. Katarina Natalie siger:

    Ja det er virkelig fint!! Bare ærgerligt de er lidt dyre haha 😛

Skriv en kommentar