gift-wrapping02gift-wrapping04

Jeg var i går i fuld gang med at pakke julegaver ind, og som jeg nævnte på min facebookside, så ville jeg lave et lille DIY projekt ud af det. Det var ikke meningen jeg ville lave en video også, men jeg sad og hyggede lidt med det mens kæresten så fodbold. Jeg synes mit gavepapir blev ret så fint, og unikt er det i hvert fald, om det så er godt eller skidt må man selv bedømme. Det er bare så ærgerligt at min pisse grimme håndskrift ødelægger det hele. Haha. I videoen kan I se hvordan jeg har lavet gavepapiret, og hvilke materialer jeg har brugt. Husk at se den i HD. Hvad synes I om resultatet?

2 svar til “DIY CHRISTMAS GIFT WRAPPING”

  1. Rikke siger:

    Virkelig fin indpakning – tak for inspiration 🙂
    Hvor har du købt til og fra kortene henne?

  2. Tusind tak Rikke 🙂
    Kortene er nogen de havde liggende på min kærestes arbejde, som han fik lov til at tage med hjem. Det er nogen de selv har lavet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *