Geometric poster by Katarina NatalieGeometric poster by Katarina NatalieJeg fik i går aftes lavet en plakat, af nogle af de bugs jeg havde tilbage fra dette Panduro projekt. De må jo ikke gå til spilde. Desværre løb mit kamera tør for strøm undervejs, og så er mit hoved ret meget i vejen i videoen, så den blev ikke skide god denne gang. Øv-bøv. Men udover dét, så er jeg ret begejstret for min nye plakat. Det er ret smart med de “Rub on” bugs – det ligner jo nærmest nogen som er tegnet på! Jeg er også helt vild med det geometriske, som bare kan laves med en lineal. Hvad synes I om det? Alle materialer kan købes i Panduro, og husk at se videoen i HD.

I samarbejde med Panduro

4 svar til “DIY GEOMETRISK PLAKAT”

  1. Lisbeth siger:

    Kæft, hvor ser det bare lækkert ud! Bestemt ikke noget, man umiddelbart skulle tro var DIY. Nu har jeg nok ikke en lige så rolig hånd, som du, så de helt små detaljer ville jeg nok ikke kunne dig kunsten efter, men det er i hvert fald inspirerende! Meget smukt 🙂

    // http://www.moonlitmadness.dk

  2. Tusind tak Lisbeth! Det er bare at prøve sig frem 🙂

  3. Caroline siger:

    Wow, hvor er du altså kreativ, det er blevet vanvittigt flot!

  4. Tusind tak Caroline!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *