DIY Geometric lamp

IMG_1134co
IMG_1143

Her for nogle dage siden snakkede jeg om et DIY projekt jeg havde gang i på bloggens facebookside, og selvom jeg ikke blev helt færdig til tiden så er jeg nogenlunde kommet i mål nu. Jeg har kigget langt efter (dyre) smukke geometriske lamper, som jeg desværre ikke ville kaste over 600 kr. efter fordi jeg er en fucking nærrigrøv, så jeg besluttede mig for at lave min egen. Jeg tog et smut i genbrugen og fandt et gammelt skelet til en lampeskærm, spraymalede det hvidt, satte en ledning med en fatning på med ståltråd og viola! Dog skal jeg lige ha’ malet ståltråden hvid også, ellers ser det mega åndssvagt ud. Men alt i alt synes jeg den er meget fin, også selvom den er pisse skæv. Haha. Så kan man da se den er hjemmelavet.

9 thoughts on “DIY Geometric lamp

  1. Jeg elsker simpelthen din blog og alle dine ebay goodies. Men jeg synes nogle gange, at du har skrevet om nogle fede ting, hvor linket så ikke er der. Det er rigtig ærgerligt, for det er nogle virkelig fede ting du finder. Det er på ingen måde en kritik til dig, ville bare lige sige, at det er super ærgerligt 🙂

    Jeg er ihvertfald fast læser!

  2. Hej Mia

    Jeg er glad for du synes om de ting jeg finder – men jeg kunne rigtig godt tænke mig at vide hvad du mangler at få links til, for jeg er nemlig meget opmærksom på altid at sætte links ind eller skriver mærke eller hvor det kan købes 🙂

    Kram

  3. Jeg har skrevet i indlægget hvor de forskellige ting kan købes hvis du er i tvivl :0)

Skriv en kommentar