DIY gardinstang / curtain rod || Katarina NatalieJeg har i tidligere indlæg snakket om mine nye gardiner, som snart ikke er så nye mere, det gjorde jeg bl.a. i dette indlæg, og i dette indlæg. Det er nemlig nogen jeg selv har lavet, eller i hvert fald 50%. Gardinstangen har jeg, som I kan se på billederne, lavet af vandrør, og jeg synes det er blevet rå-sejt. Jeg har lavet det på samme måde i soveværelset, dog er vinduet i stuen meget længere, så jeg blev nødt til at stabilisere det i midten, som I kan se på det nederste billede. I soveværelset er det bare én stang. Hvad synes I? Er det ikke ret cool?

I morgen kommer endnu en lille DIY på bloggen, nemlig et lille cementprojekt jeg startede på i dag. Spændendenenene. Jeg håber satme det lykkes. Jeg har forresten også lige købt de sejeste lænestole i dag – fuck dem glæder jeg mig til at smide på bloggen. De kommer nok op senere på ugen, eller i weekenden. I mellemtiden kan I lure med på min Snapchat, hvor jeg ligger billeder op. Tilføj katarinanatalie. Hej så længe.

8 svar til “DIY GARDINSTANG AF VANDRØR”

 1. Nanna siger:

  Det er über cool, det ser virkelig godt ud! 🙂

 2. Charlotte siger:

  Hvor har du købt stålrørene? Og passer standard længderne på sådanne rør til dine vinduer, eller får du dem skåret til eller skærer du dem selv til?
  Super fedt projekt 🙂

 3. Køber rør i Bauhaus, og har aldrig skåret dem til 🙂

 4. Camilla Mikkelsen siger:

  Gardinerne holder de lys ude og er de meget gennemsigtige? 🙂

 5. Ja gardinerne er gennemsigtige, men jeg synes de er super gode til at lukke af for lys. Dog ikke så meget som mørklægnings 😉

 6. Line siger:

  Hej Katarina
  Det er en mega fed gardinstang du har bikset sammen 🙂 Sidder lige og forsøger at finde delene selv… men kan ikke finde de der monteringsflanger du har brugt..? Hvor har du købt dem?
  Hilsen Line

 7. katarinanatalie siger:

  Hej Line! ALle delene er købt i Bauhaus, de har et kæmpe udvalg 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *