DIY gardinstang / curtain rod || Katarina NatalieJeg har i tidligere indlæg snakket om mine nye gardiner, som snart ikke er så nye mere, det gjorde jeg bl.a. i dette indlæg, og i dette indlæg. Det er nemlig nogen jeg selv har lavet, eller i hvert fald 50%. Gardinstangen har jeg, som I kan se på billederne, lavet af vandrør, og jeg synes det er blevet rå-sejt. Jeg har lavet det på samme måde i soveværelset, dog er vinduet i stuen meget længere, så jeg blev nødt til at stabilisere det i midten, som I kan se på det nederste billede. I soveværelset er det bare én stang. Hvad synes I? Er det ikke ret cool?

I morgen kommer endnu en lille DIY på bloggen, nemlig et lille cementprojekt jeg startede på i dag. Spændendenenene. Jeg håber satme det lykkes. Jeg har forresten også lige købt de sejeste lænestole i dag – fuck dem glæder jeg mig til at smide på bloggen. De kommer nok op senere på ugen, eller i weekenden. I mellemtiden kan I lure med på min Snapchat, hvor jeg ligger billeder op. Tilføj katarinanatalie. Hej så længe.

udgivet i DIY

8 kommentarer til “ DIY GARDINSTANG AF VANDRØR ”

  1. Hvor har du købt stålrørene? Og passer standard længderne på sådanne rør til dine vinduer, eller får du dem skåret til eller skærer du dem selv til?
    Super fedt projekt 🙂

  2. Hej Katarina
    Det er en mega fed gardinstang du har bikset sammen 🙂 Sidder lige og forsøger at finde delene selv… men kan ikke finde de der monteringsflanger du har brugt..? Hvor har du købt dem?
    Hilsen Line

Skriv en kommentar