Rejser

Oplevelser i DK og udland

DIY

En masse DIY projekter

Bolig

Inspiration og indretning

DIY GARDINSTANG AF VANDRØR

DIY gardinstang / curtain rod || Katarina NatalieJeg har i tidligere indlæg snakket om mine nye gardiner, som snart ikke er så nye mere, det gjorde jeg bl.a. i dette indlæg, og i dette indlæg. Det er nemlig nogen jeg selv har lavet, eller i hvert fald 50%. Gardinstangen har jeg, som I kan se på billederne, lavet af vandrør, og jeg synes det er blevet rå-sejt. Jeg har lavet det på samme måde i soveværelset, dog er vinduet i stuen meget længere, så jeg blev nødt til at stabilisere det i midten, som I kan se på det nederste billede. I soveværelset er det bare én stang. Hvad synes I? Er det ikke ret cool?

I morgen kommer endnu en lille DIY på bloggen, nemlig et lille cementprojekt jeg startede på i dag. Spændendenenene. Jeg håber satme det lykkes. Jeg har forresten også lige købt de sejeste lænestole i dag – fuck dem glæder jeg mig til at smide på bloggen. De kommer nok op senere på ugen, eller i weekenden. I mellemtiden kan I lure med på min Snapchat, hvor jeg ligger billeder op. Tilføj katarinanatalie. Hej så længe.

8 thoughts on “DIY GARDINSTANG AF VANDRØR

  1. Hvor har du købt stålrørene? Og passer standard længderne på sådanne rør til dine vinduer, eller får du dem skåret til eller skærer du dem selv til?
    Super fedt projekt 🙂

  2. Hej Katarina
    Det er en mega fed gardinstang du har bikset sammen 🙂 Sidder lige og forsøger at finde delene selv… men kan ikke finde de der monteringsflanger du har brugt..? Hvor har du købt dem?
    Hilsen Line

Skriv en kommentar