DIY Fluffy lamps

coffee-filter-lamp
Alt I skal bruge er: En lampe af papir – Kaffefiltre – Lim

I har måske set denne DIY før – men jeg er lige faldet over den, og er super forelsket! Nu kan I forvandle de fucking kedelige og grimme papirslamper man kan købe i IKEA til absolut ingen penge, til nogle super søde og en smule mere eksklusive af udseende. Mega cool og mega nemt!

Det I skal gøre er at folde kaffefiltrene sammen til en lille buket, og simpelthen bare lime dem fast på papirslampen over det hele. Det er så nemt! Udover et andet lille projekt jeg har, er dette mit næste projekt – for jeg synes det ser pisse godt ud.

5 svar til “DIY Fluffy lamps”

 1. M-I-A siger:

  Hvor er det fint! Rigtig fed idé 🙂

  miaekholm.blogspot.dk

 2. Det er en super fed idé ja! 🙂

 3. Josefine S. siger:

  Hej Katarina.

  Jeg har fundet dig, via. søgning på ebay goodies for få dage siden. Jeg er så hooket på din blog, den er så flot og inspirerende!
  – Jeg har læst alle dine indlægs, ‘bloggede’ du egentlig før denne blog? Da jeg savner lidt mere viden om din uddannelse, dit job og jeg synes heller ikke at jeg har set hvordan din kæreste ser ud? 😉

  Jeg elsker dine ebay indlægs, jeg har sat mange lækre ting ind i mappen “overvejelser”. Hehe.

  Du skal virkelig fortsætte med at blogge. Jeg ønsker inderst inde at du kunne blogge hvert time, dine tekster er læselyst, og inspirerende. Men jeg ved at du prøver at blogge, når du får tid og mulighed for det. Jeg ser frem til endnu flere smæklækre indlægs!

 4. Hej Josefine!

  Hold da op – tusind tak for de søde ord! 🙂
  Jeg har ikke blogget før nej, og jeg har ikke gjort bloggen vildt personlig fordi jeg egentlig er meget genert, og ikke ligger så mange billeder op af mig selv fordi jeg er meget selvkritisk og jeg tænker at folk måske alligevel er ligeglade med hvad jeg laver til daglig, bruger af tøj, makeup osv. men bare gerne vil inspireres med ting til deres eget liv 🙂

  Der skal nok komme mange flere indlæg fra mig af i fremtiden, du kan også følge bloggen på facebook – på den måde er det lidt lettere at blive opdateret 🙂

  Og endnu engang tusind tak fordi du kan li’ det jeg laver, det betyder rigtig meget 🙂

  Stort kram
  Katarina

 5. Pernille siger:

  Den er bare super flot !!!
  Måske det bare er mig der er dum, men forstår ikke helt hvordan man folder kaffefiltrene, kan du forklare det nærmere eller måske lave en video hvor du viser det? 🙂

Skriv en kommentar