IMG_0942 IMG_0940

Er I andre også hoppet med på “dymo-moden”? Det er blevet mega populært med de små dymo-tekster så jeg tænkte jeg ville lave noget med det til at pynte på min væg. Det er selvfølgelig ikke lavet med sådan en rigtig dymo-fidus når bogstaverne er så store, men det er en jeg selv har lavet ved at hente en font (skrifttype) som ligner en dymolabel, og så har jeg skrevet et quote, printet det ud og hængt det i en ramme. Super nemt!
Jeg har MGP på hovedet og hører Maltas sang 24/7! Den synes jeg skulle ha’ vundet. Jeg håber ikke de bliver træt af mig oppe i klassen…. Er ikke helt begejstret for damen med den prægtige skægvækst.

6 svar til “DIY Dymo label poster”

 1. Amalie siger:

  Hvor har du et link til det hvor du har hentet skrifttypen? 🙂

 2. katarinanatalie siger:

  Den er hentet på dafont.com 🙂

 3. Amalie siger:

  Okay tak! 🙂

 4. katarinanatalie siger:

  Selv 🙂

 5. Mia siger:

  Hvor er lampen fra? 🙂

 6. katarinanatalie siger:

  Den er fra Biltema 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *