DIY DOLL RACK - Jewelry display - NecklaceDIY DOLL RACK - Jewelry display - Necklace
DIY DOLL RACK - Jewelry display - NecklaceDIY DOLL RACK - Jewelry display - NecklaceSom I kan se har jeg kørt mit “Frankenstein VS. dukke Lise”-tema videre, og har nu lavet en knagerække til mine halskæder… af lemmer… Det her er totalt yndlings tema!! Jeg synes oprigtigt det er to mega seje projekter (se det første her). De giver virkelig noget personlighed til hjemmet – personlighed fra en vanvittig måske, men de er da ret unikke. Haha.

Måden hvorpå du laver en knagerækken…. du skærer først arme og ben af lille Lise med en motorsav… (der kan sagtens bruges en kniv i stedet for, motorsaven tilføjer bare lidt dramatik). Så tager du en planke i den ønskede længde og limer lemmerne fra lille Lise på med en limpistol. Nemt, ikk? Når arme og ben er limet fast, bliver hele knagen spraymalet. Skal den holde noget tungere end halskæder, f.eks. overtøj, skal lemmerne nok lige have en skrue igennem.

Min mor får et hjertestop næste gang hun besøger mig… eller i hvert fald mareridt. Er det en knagerække I kunne finde på at have hængende derhjemme?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *