DIY DOLL HEAD PLANTERDIY DOLL HEAD PLANTERDIY DOLL HEAD PLANTERDIY DOLL HEAD PLANTERJeg har lavet en lidt drabelig DIY denne gang. Jeg lå i min seng, og fik lige pludselig idéen om at udøve lidt eksperimenter på en dukke, som jeg ville lave en blomsterpotte af. Jeg har længe ønsket mig en Little Joseph lysestage, men da de er ret pebrede i prisen, ville jeg lave det som en DIY i stedet. Det blev dog ikke til en lysestage, men det ville man også sagtens kunne gøre ved at bore et hul i toppen af hovedet i stedet for. Det bliver næste projekt – jeg kunne nemlig ikke finde flere skaldede dukker i genbrugen. Jeg overvejer også at male øjnene sorte, ville det være bedre? Lige nu ser den rimelig mean ud.

 

Du skal gøre:
1. Fjern hovedet fra kroppen ved at skære halsen og ledninger over. Haha. “Skære halsen over” …. jesus.
2. Skær toppen af hovedet af, hvor der skal være plads til planten. Tag derefter indholdet i dukkens hoved ud.
3. Skær bunden til så den er så plan som muligt.
4. Lig toppen af dukkens hoved ned i bunden og tape den til rundt i kanten. På den måde kan der komme jord i, uden det ryger ud igen.
5. Jeg brugte en sojaskål i plastik som bund, hvor jeg tapede den rundt i kanten.
6. Hovedet er færdigt, og klar til at blive malet. Jeg har malet hovedet 2 gange, og ladet det tørre i 3 dage. Derefter kom der jord og plante i.

Alt i alt har blomsterpotten kostet ca 70 kroner at lave. 30 kroner for dukken og 38 kroner for malingen. Det synes jeg sgu er en fin pris. Hvad synes I om den?

6 svar til “DIY DOLL HEAD PLANTER”

 1. Marie Duhn siger:

  Super sjov idé😄 Den tror jeg, jeg vil afprøve! Knus

 2. Katarina Natalie siger:

  Tak! Den er nemlig lidt speciel 😀

 3. Sortekatte siger:

  Den er så fed!! Hvilken maling har du brugt? Den ser hel porcelæn agtig ud, har du lakeret den?? Siden den glanser så meget? Og hvor har du ser Little Joseph til salg? Har kun kunnet finde den brugt..

 4. Katarina Natalie siger:

  Tusind tak! Den er faktisk bare malet med en billig hvid spraymaling fra Bauhaus – ingen lakering eller noget. Det ligner nemlig helt porcelæn, så det er perfekt!
  Hvis du søger på “Little Joseph lysestage” på google kommer der forskellige forhandlere frem 🙂

 5. SHIIIT et uhyggeligt DIY projekt, selvfølgelig på den fede og absolut fantastiske måde 😀 Hvor er du sej.

  Mvh. Michelle-Marie

 6. Katarina Natalie siger:

  Haha tusind tak Michelle-Marie!
  Jeg ved heller ikke hvordan idéen til at skære hovedet af en dukke opstod, men er også meget tilfreds med resultatet 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *