DIY Doll Head Candle | Katarina Natalie
DIY Doll Head Candle | Katarina Natalie
DIY Doll Head Candle | Katarina Natalie
DIY Doll Head Candle | Katarina Natalie
Uuuhhh, jeg har (som nogen måske har set på IG og SC) fået nyt objektiv i dag! Det er et Canon EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM, for nørderne som gerne vil have det hele med – oversat er det et vidvinkel; man får meget mer’ med i billedet. Vi skal jo til Norge om et par uger (som jeg snakkede om i dette indlæg) og derfor var det et must for mig at få det med, til smukke naturbilleder. Disse billeder er også taget med det nye objektiv, og her kunne jeg sagtens have brugt mit gamle 18-55 mm, men jeg blev nødt til lige at teste det.

Nu til det indlægget handler om, endnu et af mine Frankenstein vs. Dukkelise-projekter. Jeg har også lavet denne knagerække af dukkelemmer, og denne potteplante af et hoved. Lyset her er lavet på næsten samme måde som potteplanten; hovedet er blevet afmonteret fra kroppen, hvorefter der er boret et hul ned i toppen med et kopbor på ca 28 mm, og så er den malet sort. Den er da lidt sej, er den ikk?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *