DIY DIAMOND LAMP

IMG_5028IMG_496755

Selvom de fleste af jer nok sidder og ser valg, så ville jeg lige dele et indlæg på bloggen, inden jeg også går hen og følger med i den meget spændende valgkamp. Jeg smed i foregårs et billede på facebook med et lille sneak peek, og som I gættede var det en lampe jeg havde gang i. Jeg synes den blevet ret fin, selvom der er vildt mange limklatter på for at holde den sammen. Jeg ku’ simpelthen ikke styre det, og jeg blev også selv smurt fuldstændigt ind i lim. På billederne kan I se forløbet, og det er ikke så svært som det måske ser ud – det sværeste er at få det hele til at sidde sammen, uden at lime fingrene fast på de skide pinde.

Materialer:
Limpistol
Grillspyd
Tang
Blyant og lineal
Skabelon med to ottekanter
Spraymaling
Fatning m. pære (evt. denne)

Fremgangsmåde:
1. Tag et stykke almindeligt papir og tegn en ottekant med en diameter på 20 cm, med en ottekant på 10 cm i diameter indeni.
2. Begynd at klippe pindene i de størrelser, som I skal bruge med tangen. Jeg har brugt følgende størrelser:
8 x 5,5 cm
8 x 8,5 cm
8 x 4,5 cm
8 x 23,5 cm
16 x 6 cm
16 x 7 cm
3. Efter alle pindene er klippet ud, så limes de alle sammen, ved hjælp af skabelonen. Husk at efterlade et lille hul øverst mellem pindene, hvor den sættes sammen, så ledningen med fatningen kan komme igennem.
4. Når diamenten er samlet, så spraymales den med den ønskede farve, og hænges op.

Alt i alt løber materialet op i ca. 100-200 kr. for både grillspyd, limpistol, spraymaling og fatning med lening (jeg har brugt denne), og det tager ca. fire-fem timer at lave, og så tørretid når den bliver malet. Hvad synes I om resultatet? I skal selvfølgelig bare skrive, hvis I har spørgsmål.

19 thoughts on “DIY DIAMOND LAMP

  1. Det er det nok så 🙂
    En helt anden ting – hvor har du købt grillspydene henne? Og selvom det nok er et dumt spørgsmål, men hvad er de så lavet af? 😀

  2. Hvordan har du fået fatningen til at sidde fat i diamanten? Har du lavet et lille hul i den lille 8 kant eller?

Skriv en kommentar