DIY concrete wall clock by Katarina NatalieDIY concrete wall clock by Katarina NatalieJeg ville lige vise et lille DIY projekt frem, som jeg er blevet skide glad for. Dette fine ur hænger i mit køkken, og er ét af de 51 projekter, som kan findes i min nye bog der udkommer om 6 dage. Den har jeg vist ikke nævnt før? Datoen for udgivelsen blev desværre udsat lidt, efter trykkeriet synes de havde lov til at holde sommerferie. Ja, hvad fanden bilder de sig ind, når jeg går og venter på en bog!? Men det måtte jo så være sådan.

Uret her er som sagt med i bogen, hvor jeg fortæller og viser billeder af fremgangsmåden – det er pisse nemt at lave! Og så har man jo mulighed for at designe uret lige som man ønsker, og synes passer bedst ind i ens hjem. Jeg synes det er så fedt, specielt med de rå kanter og det simple udtryk.

 

Om bogen

Hvis du har lyst, kan du læse meget mere om bogen lige her, lige her, lige her, lige her, og lige her, ooooggg faktisk også lige her (nåårr joow, jeg har vist snart nævnt den et par gange) og den kan forudbestilles lige her. Så kom det hele vist med. Hvad synes du om uret? Er det noget du kunne finde på at have hængende?

8 svar til “DIY CONCRETE WALL CLOCK”

 1. Er du gal det er fedt mand😍
  nouw.com/lillelyng

 2. Monica siger:

  Super fint ur!!! Godt lavet!

 3. Katarina Natalie siger:

  Tusind tak! 🙂

 4. Katarina Natalie siger:

  Mange tak Monica 😀

 5. Sonja Jepsen siger:

  Jeg er gammeldags, så hvis bogen indeholder det samme “rå” sprog, som i indlægget, vil jeg nok ikke købe den. Held og lykke med salget.

 6. Katarina Natalie siger:

  Hej Sonja! Jeg udtrykker mig ikke lige så groft i min bog, som jeg gør her på bloggen. Så der er også plads til gammeldags. Mange tak 🙂

 7. Hvor er det et fedt ur 🙂 Beton er jo for fedt at lege med 🙂

  Mvh. Michelle-Marie

 8. Katarina Natalie siger:

  Det er simpelthen genialt når det gælder DIY 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *