Rejser

Oplevelser i DK og udland

DIY

En masse DIY projekter

Bolig

Inspiration og indretning

DIY CONCRETE WALL CLOCK

DIY concrete wall clock by Katarina NatalieDIY concrete wall clock by Katarina NatalieJeg ville lige vise et lille DIY projekt frem, som jeg er blevet skide glad for. Dette fine ur hænger i mit køkken, og er ét af de 51 projekter, som kan findes i min nye bog der udkommer om 6 dage. Den har jeg vist ikke nævnt før? Datoen for udgivelsen blev desværre udsat lidt, efter trykkeriet synes de havde lov til at holde sommerferie. Ja, hvad fanden bilder de sig ind, når jeg går og venter på en bog!? Men det måtte jo så være sådan.

Uret her er som sagt med i bogen, hvor jeg fortæller og viser billeder af fremgangsmåden – det er pisse nemt at lave! Og så har man jo mulighed for at designe uret lige som man ønsker, og synes passer bedst ind i ens hjem. Jeg synes det er så fedt, specielt med de rå kanter og det simple udtryk.

 

Om bogen

Hvis du har lyst, kan du læse meget mere om bogen lige her, lige her, lige her, lige her, og lige her, ooooggg faktisk også lige her (nåårr joow, jeg har vist snart nævnt den et par gange) og den kan forudbestilles lige her. Så kom det hele vist med. Hvad synes du om uret? Er det noget du kunne finde på at have hængende?

8 thoughts on “DIY CONCRETE WALL CLOCK

  1. Jeg er gammeldags, så hvis bogen indeholder det samme “rå” sprog, som i indlægget, vil jeg nok ikke købe den. Held og lykke med salget.

  2. Hej Sonja! Jeg udtrykker mig ikke lige så groft i min bog, som jeg gør her på bloggen. Så der er også plads til gammeldags. Mange tak 🙂

Skriv en kommentar