diy-christmas-candles
Den anden aften sad min svigermutti og jeg og lavede lidt juledekorationer, vi fik faktisk lavet en hel del mens Nikolaj lavede mad til os. Ret god arbejdsfordeling, ikk? Jeg fik lavet to juledekorationer, en krans og min svigermor fik lavet disse to lys, som fik lov til at blive stående hjemme hos os. Er de ikke bare fine? Min svigermor er super kreativ, og det er så hyggeligt at lave projekter med hende. Hun har faktisk også haft en blog – ret sejt, synes jeg. Hvis I har lyst til at lave jeres egne lys, så er det vildt simpelt og billigt, men hvis I ikke lige kan se jer ud af det, så kan I følge fremgangsmåden nedenfor. Forresten – er min nye båndafspiller på billederne ikke mega sej?? Jeg købte den i lørdags i en genbrug for 50 kr. og selvom jeg ingen bånd har, så synes jeg bare den er så cool at have stående! Virkelig et godt køb.

Materialer til lys:
Gran og små kogler – jeg samlede selv i skoven
Hvid akryl maling
Brun snor
Kanelstænger
Hvidt blondestof – kan købes i Tiger
Kartoffel glas (som disse)
Alm. sukker
Fyrfadslys

Fremgangsmåde: Kartoffel glassene vaskes grundigt, og etiketterne skrubbes af. Herefter males koglerne på det yderste flader, og lægges til tørring. Klip et stykke stof og sæt det rundt halsen på glasset med snor. Tilføj en smule lim hvis det ikke vil sidde fast. Nu sættes gran, kogler og kanelstænger fast på snoren, og viola – fine billige julelys.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *