DIY beton bordlampe | Concrete lamp - Katarina Natalie
DIY beton bordlampe | Concrete lamp - Katarina Natalie
DIY beton bordlampe | Concrete lamp - Katarina NatalieJer som følger med på min Snapstory har måske allerede set et par færdige DIY projekter i dag. Jeg er jo i fuld gang med denne hersens DIY bog, som bliver udgivet til august, og derfor smider jeg ind i mellem lidt sneak peeks op på Snap. Hvis jeg må have lov til at sige det, så synes jeg der er ret mange seje projekter i mellem. Ét af de seje projekter, er min nye bordlampe i beton her – er den ikke mother fucking awesome!?

Jeg kan sige så meget at den er lavet i beton – jaaa. Dét vidste I jo godt. Og så er den støbt i et rør. Hvis I gerne vil vide hvordan, og så billeder fra processen, så kan alt det findes i “51 rå projekter til hjemmet”, som kommer til august. Fuck det spændende!

 

Tilføj endelig katarinanatalie på Snapchat og se flere sneak peeks!

2 svar til “DIY BORDLAMPE I BETON”

  1. Daniel Ishøj siger:

    Hvor er den bare fin! 🙂

  2. Katarina Natalie siger:

    Tak du :-*

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *