1. Find noget snor som du synes passer til det net du gerne vil lave. Denne snor er fra Panduro, og er en hvid bomuldssnor (link). De indholder ca 120 m per bundt, og jeg brugte næsten alt snoren, så sørg for at købe rigeligt.
Find en gren, som passer i størrelsen, til den dør eller vindue, du vil lave et fluenet til. Der kan også købes en gardinstang i fx IKEA, hvis man gerne vil have den ligger helt lige.

 
2. Til min gren, som måler ca 1.80 cm, passede det med 22 løkker. Jeg skulle derfor klippe 44 stykker snor, da stykkerne skal ligges dobbelt.

For at måle hvor lange stykker snor du skal bruge, så hæng din gren op, det sted du havde tænkt den skulle være. Læg et stykke snor henover grenen, og når begge ender går ned til gulvet, klip da af så der er 30 cm ekstra i hver ende. På den måde er der ekstra snor, til når der skal flettes. Det ene stykke snor, kan de resterende stykker måles ud fra.

Grenen hænges bagefter op på fx en væg, for at gøre det nemmere at arbejde. Når der er klippet det antal snore man skal bruge, ligges alle snorene dobbelt, og der laves en løkke omkring grenen med dem alle, som vist på billederne.

Vent med at spænde løkkerne helt, indtil alle snorene er sat på, for at være sikker på at afstanden er rigtig, og der kan rykkes lidt rundt på dem. Når afstanden er fundet, og de sidder rigtigt, kan de spændes godt.

 
3. Med alle løkkerne bindes nu en knude, hvor alle 4 ender benyttes. Der er 4 ender fordi de 2 stykker snor ligger dobbelt. Denne knude er den eneste knude der benyttes til at lave hele mønsteret, så så snart den er mestret, går det ret hurtigt med at lave hele nettet.

Disse lægemidler (såsom aldosteron-genoptagelsesinhibitorer og selektive serotonin genoptagelsesinhibitorer) kan også sænke testosteron til et lavere niveau. Følgende er potentielle alternativer til viagra: det er det til PDS-F (PVF-F) Dette anbefales ikke som et første valg til en første prøve med oral bedsteapotek.

Knuden: Knuden laves ved at holde de 4 ender mellem fingrene. Snoren til venstre skal gå bag om de 2 snore i midten, og foran snoren til højre. Nu tages den snor til højre, og flyttes foran de 2 i midten, og om bag snoren til venstre, som er den vi startede med. Da der skal laves en dobbeltknuden gentages det nu modsat. Den højre snor går bag om de 2 i midten, og foran den til venstre. Så flyttes den snor til venstre foran de 2 snore i midten, og bag om den højre.

Det kan godt være en smule vanskeligt at se sig ud af på billeder, så hvis man er helt lost (som jeg virkelig var), så se denne video på YouTube. Her viser hun hvordan man laver knuden.

 
4. Nu udvikles mønsteret, ved at lave flere rækker med knuder. Jeg har ved hver række, ladet to snore hænge udvendigt, så mønsteret bygger sig indad. Til mit net er der lavet 5 rækker med dobbeltknuder, og den sidste række er sluttet af med en almindelig knude, med kun 2 snore.

 
Jeg synes virkelig det var et fedt projekt, og jeg er super glad for det færdige resultat. Når man står med det, og man er fuldt koncentreret, er det virkelig terapi at stå og “flette” mønstreret, da alt andet bare lukkes fuldstændig ude. Jeg har også overvejet at lave nogle vægtæpper med samme fremgangsmåde, og så få nogle flere mønstre i. Det må blive en til min ret lange “DIY-TO-DO”-liste. Haha.

Jeg håber min guide giver nogenlunde mening, og ellers er I selvfølgelig meget velkommen til at skrive til mig med spørgsmål. God fornøjelse, til jer som kaster jer ud i projektet.

7 svar til “DIY boho fluenet”

 1. Anne Kathrine siger:

  Hvor er den flot!! Men holder den også fluerne ude? 😍

 2. katarinanatalie siger:

  Vi bor i et område med MEGA mange myg (mest derfor jeg lavede den), og efter den er kommet op, kan vi mærke en markant forskel, for både fluer og myg! Så det er fantastisk 😀

 3. Sissel siger:

  Så fedt!!!

  / sisselsolsort.dk

 4. katarinanatalie siger:

  Du sød!!

 5. D siger:

  Hej Katarina,
  Jeg er kæmpe fan af din fine blog og stil og er ofte vendt tilbage til dine gamle diy projekter for inspiration 🙂 Men ved du, at de fleste billeder fra de gamle blogindlæg ikke kan vises? Det er virkelig en skam!
  Fortsæt ellers dit flotte arbejde!
  Kram D

 6. katarinanatalie siger:

  Hej!
  Tusind tusind tak for din søde kommentar <3
  Der gik desværre noget galt med mine indlæg, da jeg flyttede bloggen fra Bloggers Delight, så mange af mine billeder forsvandt, og jeg har desværre ikke haft tid til at kigge på det endnu 🙁

  Ha en dejlig aften <3

 7. katarinanatalie siger:

  Eller hvad? Måske fandt jeg lige en løsning på det…. er billederne der nu!? XD

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *