51 RÅ PROJEKTER TIL HJEMMET: DIY bogen til den kreative51 RÅ PROJEKTER TIL HJEMMET: DIY bogen til den kreative
I august udkom DIY bogen til den kreative sjæl, som elsker at lave rå bolig-gør-det-selv projekter, som kan personliggøre hjemmet. Jeg er virkelig glad og overrasket over den varme velkomst den har fået, og jeg knuselsker alle jer som sender mig beskeder, hvor I har modtaget bogen og er så glad for den. Stort tak til jer!

Dem der ikke kender til bogen, så indeholder den 51 rå projekter, store som små, i 4 forskellige kategorier; beton, træ, maling og vandrør. Størstedelen af projekterne er nemme at gå til, og de kræver ikke man er nogen form for handymand. Projekterne kan også inspirere, så man kan lave noget i stil med det viste. Inspiration snakker jeg også lidt om i bogen, og så medfølger 4 linoleumstryk, som kan klippes ud og hænges op på væggen. Se et eksempel på hvordan de styles lige her.

Kan du godt lide at være kreativ, og trænger til nogle nye små-projekter at gå i krig med, så er bogen måske for dig? Eller hvis du kender én som ville elske at få den i gave, så kan den bestilles i linket nedenfor.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *