DIY barskab af benzindunk / Bar cabinet - Katarina NatalieDIY barskab af benzindunk / Bar cabinet - Katarina NatalieDIY barskab af benzindunk / Bar cabinet - Katarina NatalieI har måske allerede set de pisse seje barskabe af benzindunke på Pinterest. Jeg er så vild med dem! Desværre er prisen lidt pebret for de færdige, i hvert fald for mit vedkommende – så jeg lavede sgu bare en selv. Den er godt nok ikke så flot som dem med låge osv. men jeg synes stadig den er blevet ret cool.

Jeg fandt en gammel benzindunk i genneren, som var rusten og ikke for køn, men jeg tænkte det var et forsøg værd. Fik den for 30-40 kr. så hvorfor ikke. Dunken blev slebet fri for rust, vasket af og så blev den ene side skåret af. Det var et værre arbejde at få skåret den åben, og så skulle kanterne også slibes for de er pisse farlige sådan nogle lorte metalsplinter. Efter den var slebet fik den en gang matsort spraymaling. Jeg fik målt af til en bund, da flasker osv. ikke kan stå lige i den. Bunden blev lavet af et stykke træ, med 4 klodser under, så den stod helt lige. Jeg fik det hele sat fast indeni med en limpistol.

Hvad synes I om den? Er det noget I kunne finde på at lave?

Se mit sidste DIY projekt lige her.

2 svar til “DIY: BARSKAB AF BENZINDUNK”

  1. Nadia Kaplan siger:

    Super fed ide og skønt du valgte at kaste dig ud i det selv. Det giver lidt mere charme end at købe en færdiglavet. 🙂

    Rigtig god fredag 🙂

  2. Tusind tak Nadia! Er helt enig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *