DETALJER // ELEMENTER I MIN STUE

Stue / Livingroom | Katarina NatalieStue / Livingroom | Katarina NatalieStue / Livingroom | Katarina NatalieStue / Livingroom | Katarina NatalieStue / Livingroom | Katarina NatalieStue / Livingroom | Katarina NatalieJeg er så småt ved at være på plads i min lejlighed – men jeg har også snart boet her i et halvt år, så jeg burde også snart være på plads! Det er bare fucking svært at nå det hele når man har fuldtidsjob, og gerne vil lave det hele selv. Men det er også fint det går stille og roligt. Her er lige et par detaljer fra min stue, som er 80% færdig. Jeg mangler billeder på væggene, at få mit TV op at hænge, og så skal jeg have lavet en lille reol/kommode til opbevaring af alt det man ikke gider have stående fremme. Det bliver et andet DIY projekt.

I morgen skal jeg lave natborde, som også bliver lavet i OSB plader, så det passer til mit nye skrivebord. Dét skal jeg også snart få taget billeder af og få smidt op på bloggen – for fuck, det er blevet sejt!

6 thoughts on “DETALJER // ELEMENTER I MIN STUE

Skriv en kommentar