lejlighedkgv1I går blev alle mine ting flyttet ind i den nye lejlighed, og jeg er på ingen måde kommet på plads endnu, men jeg ville lige vise jer lidt detaljer fra lejligheden nu jeg stadig ligger i min seng/sofa og spiser morgenmad. Her er simpelthen så fint, og jeg elsker at være her! Jeg har stadig ikke helt fattet at “Her bor jeg!” men det går nok snart op for mig. Køkkenet og badeværelset er de rum jeg er mest på plads i – jeg mangler bare at få et par hylder op begge steder, til lidt opbevaring og nips. Soveværelset er et kæmpe rod, jeg har ikke engang en seng, der står bare en masse sække derinde, så det får I først at se senere hen. Jeg har den fedeste idé til en DIY seng, som jeg virkelig glæder mig til at lave! I stuen har jeg fået nogle midlertidige møbler af min mor, så jeg har en sofa og sove på, og et spisebord. Det er bare ikke de pæneste møbler, så de bliver skiftet ud senere.

Jeg glæder mig til at vise jer mere fra lejligheden! God søndag derude.

14 kommentarer til “ DETALJER FRA DEN NYE LEJLIGHED ”

 1. Måske et lidt personligt spørgsmål, men tænkte på om du er flyttet/gået fra din kæreste, da jeg synes det er underligt du skriver, at du er flyttet?

  Men den ser utrolig lækker ud, og glæder mig meget til, at følge dine DIY projekter 🙂

  xxx
  Emilie Berg
  Blog: emilieberg.com

 2. Er det dig selv, der har behandlet gulvet eller var det sådan i forvejen? Ved du tilfældigvis, hvordan det er behandlet? Det er virkelig fint 🙂

 3. Mange tak for dit svar! 🙂 Har gulvet en lidt blank overflade eller er det mere mat i det? Jeg står nemlig selv og skal til at behandle gulv i min nye lejlighed, men jeg frygter lidt at det bliver “blankt” i overfladen, hvis jeg bruger hvidlak – så ville lige høre lidt, hvad erfaringen er 🙂

Skriv en kommentar