lejlighedkgv1I går blev alle mine ting flyttet ind i den nye lejlighed, og jeg er på ingen måde kommet på plads endnu, men jeg ville lige vise jer lidt detaljer fra lejligheden nu jeg stadig ligger i min seng/sofa og spiser morgenmad. Her er simpelthen så fint, og jeg elsker at være her! Jeg har stadig ikke helt fattet at “Her bor jeg!” men det går nok snart op for mig. Køkkenet og badeværelset er de rum jeg er mest på plads i – jeg mangler bare at få et par hylder op begge steder, til lidt opbevaring og nips. Soveværelset er et kæmpe rod, jeg har ikke engang en seng, der står bare en masse sække derinde, så det får I først at se senere hen. Jeg har den fedeste idé til en DIY seng, som jeg virkelig glæder mig til at lave! I stuen har jeg fået nogle midlertidige møbler af min mor, så jeg har en sofa og sove på, og et spisebord. Det er bare ikke de pæneste møbler, så de bliver skiftet ud senere.

Jeg glæder mig til at vise jer mere fra lejligheden! God søndag derude.

14 svar til “DETALJER FRA DEN NYE LEJLIGHED”

 1. Anonym siger:

  Jeg er ret misundelig over din opvasker 😁

 2. Årh hvor ser det allerede lækkert ud!

 3. Den er jeg fandme også glad for 😂😂

 4. Frejjack siger:

  Der ser virkelig hyggeligt ud allerede.. Nogle fine detajler 🙂

  Frejjack.com

 5. Det går i hvert fald den rigtige vej :0)

 6. Hvor er det altså flot! Dejligt lyst og rummeligt virker det til. Det bliver spændende at se mere! 🙂

  nymaane.blogspot.dk

 7. Emilie Berg siger:

  Måske et lidt personligt spørgsmål, men tænkte på om du er flyttet/gået fra din kæreste, da jeg synes det er underligt du skriver, at du er flyttet?

  Men den ser utrolig lækker ud, og glæder mig meget til, at følge dine DIY projekter 🙂

  xxx
  Emilie Berg
  Blog: emilieberg.com

 8. Ja nemlig, vi er gået fra hinanden, derfor jeg er flyttet for mig selv :0)
  Og mange tak, er jeg glad for at høre!

 9. Ja, den er super skøn, med lyse rum og højt til loftet 🙂

 10. Malene siger:

  Er det dig selv, der har behandlet gulvet eller var det sådan i forvejen? Ved du tilfældigvis, hvordan det er behandlet? Det er virkelig fint 🙂

 11. Malene siger:

  Mange tak for dit svar! 🙂 Har gulvet en lidt blank overflade eller er det mere mat i det? Jeg står nemlig selv og skal til at behandle gulv i min nye lejlighed, men jeg frygter lidt at det bliver “blankt” i overfladen, hvis jeg bruger hvidlak – så ville lige høre lidt, hvad erfaringen er 🙂

 12. Nej det er helt mat, men det er nok også poleret bagefter 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *