Rejser

Oplevelser i DK og udland

DIY

En masse DIY projekter

Bolig

Inspiration og indretning

Dansk design + vind en Lyngby vase

Links: VasenLysestagenLoftlampenBordlampenStolenSofaen / Billedkredit: Pinterest og La Maison d’Anna G.
Mange af os drømmer om de klassiske designmøbler fra gamle danske designere – Arne Jacobsen, Fritz Hansen, Hans J. Wegner, Verner Panton osv. Jeg har også selv en del på min ønskeliste, hvis nu der en dag skulle blive luft i budgettet til det. Bestemt.dk har gjort drømmen en smule mere virkelig, ved at lade kunden bestemme prisen på designermøblet. De skriver selv: “BESTEMT vil gøre det nemt for kunderne at opnå den bedst mulige pris. Derfor introducerer vi Omvendt Auktion i møbelbranchen, for at sikre kunderne de bedste priser på alle de kendte designklassikere.” Det foregår ved at Bestemt vender handelen på hovedet, og tager udgangspunkt i hvad du har lyst til at betale, og ikke hvad der står på prisskiltet. Du opretter dit bud på siden, så sender de det ud til deres netværk af forhandlere, som så vurdere den pris du har givet. Det er da pisse smart, og jeg er sikker på det nok skal blive en success.

Billedkredit: Pinterest, Goods We Love og Elle Decor

Én af de ting som bl.a. er på min ønskeliste er den smukke Lyngby vase, den ville bare passe skide godt ind herhjemme. Bestemt.dk har været så søde og lade mig udlodde en her på bloggen, som I kære læsere kan være så heldige at vinde! Modellen måler 20 cm, og alt I skal gøre for at deltage er:

– Skriv hvilken farve I helst kunne tænker jer at vinde – hvid, sort eller klar.
– Gå ind på Bestemt.dk, find jeres drømmeprodukt og link til det.

Vinderen trækkes tirsdag den 2. juni. Held og lykke!
I samarbejde med Bestemt.dk

132 thoughts on “Dansk design + vind en Lyngby vase

 1. Hvid 😍 jeg er vild med Lyngby vaserne, har kun en enkelt indtil videre! ☺️

 2. Viste udentvivl med det samme hvilket dansk designerprodukt, som er mit dømmeprodukt og som jeg bare skal have til at stå her hjemme en dag, nemlig den smukke dråbe fra Arne Jacobsen. Link: https://bestemt.dk/da-dk/catalog/moebler/stole/1-1-1-11-1-0

  Skulle jeg være så heldig at vinde den fine vase, ville jeg gerne have den i farven sort, da jeg synes den giver et råt look til de ellers ofte meget feminine blomster, som ofte er placeret i vaser 🙂

 3. Jeg kunne godt tænke mig, at være den heldige vinder af den sorte Lyngby vase! 🙂

 4. Jeg elsker simpelthen Lyngby vaserne! Jeg er blevet en smule obsessed, og da jeg i forvejen ejer to i sort og to hvid, tænker jeg, at en klar ville være en super fin tilføjelse til min lille samling! Uha, krydser fingre! 😉

 5. Ville klart helst vinde vasen i klar – den er så flot og ville passe så fint til friske blomster (eller fake fra ebay;))
  Udover vasen, som er drømme produktet fra Bestemt, er denne også klar på toppen af listen: https://bestemt.dk/da-dk/catalog/moebler/laenestole/1-1-4-11-11-0 … Men bliver formegentlig ikke lige en realitet lige foreløbig he-he
  Krydser fingre.
  Tak for en rigtig god blog. God onsdag!

 6. Hvis jeg fik muligheden for, at vinde en vase, skulle den være klar, elsker virkelig det design!
  Men hvis det har muligt, at vælge liiiiiige hvad jeg ville for denne skønne webshop, skulle det være det være 6 Y-stole i ‘røget eg olie/naturf med flet) – Ja ja, jeg ved godt der stod “produkt” i ental, men man har vel lov til, at drømme – Ha ha!.

  Denne: https://bestemt.dk/da-dk/catalog/moebler/stole/1-1-1-7-3-0

  xxx
  Emilie Berg
  Blog: emiliecberg.blogspot.dk

 7. Jeg har længe ønsket mig den sorte Lyngbyvase. Alt hvad der er grønt og har farve ser bare dødgodt ud i en sort vase. Netop de sorte er ikke så lette at finde – så jeg håber meget på at vinde!

  Ellers går jeg med planer om at skrotte natbordene i soveværelset med de to her i hvid: https://bestemt.dk/da-dk/catalog/moebler/reoler-og-opbevaring/1-3-8-14-11-0. Der kan både stå noget ovenpå og skjule de småting man tit har ved sin seng, så der ikke kommer så meget rod.

 8. Denne fine stol må meget gerne komme hjem hos mig, og så skal der være en lækker pels på den. Forestiller mig også mit vintage bord stå ved siden af og den hvide lyngbyvasen stå på bordet med blomster deri. Selvfølgelig også en kop kaffe eller thé! 😉

  Det ville være lækkert at eje den hvide lyngbyvasen! Jeg krydser fingrene!

 9. Jeg prøver også lykken 🙂

  Jeg er også helt vild med Lyngby vaserne. De er så klassiske, enkle og smukke! Har fået en af mine bedste forældre som de fik i bryllupsgave og ville være så fint at vinde en ny så de kan så sammen. Elsker at mine gammelt og nye! Som sagt er disse vaser så tidløse og perfekte til alle forårs blomsterne!

  Hvis jeg vandt skulle den være hvid så den passer med den gamle <3

  https://bestemt.dk/da-dk/catalog/boligtilbehoer/vaser/1-1-10-20-15-1

 10. Hej Katarina

  Jeg kan se at laver giveaway med nogle flotte produkter, og tænkte derfor om du vil være interesseret i at lave en lignende konkurrence med et af vores produkter fra BY LUX. http://bylux.dk/shop/frontpage.html

  Undskyld jeg skriver til dig herinde, men kan ikke lige se en mail adresse til dig her på bloggen.

  Hvis det kan være noget for dig, må du meget gerne skrive til os via mailen i vores webshop.

  Venlig hilsen

  Thor Rasmussen

Skriv en kommentar