candlelight2
Cool sort lysekrone | Katarina Natalie blogFandt denne superfede mini-lysekrone forleden i genneren, og kom til at adoptere den. Vi leder jo efter hus, som jeg allerede har nævnt her på bloggen, så nu slæber jeg alt muligt lort med hjem, for vi får jo snart plads til det…. eller det har jeg faktisk altid gjort.. det bliver så fedt med mere plads, lejligheden er ret proppet pt. Status på husjagten er at vi har budt på et rigtig fint hus, som jeg allerede har vist frem på min Instagram, og nu går vi bare og afventer hvad der kommer til at ske. Vi får svar i denne uge, så det er virkelig spændende!

Der har været lidt stille herinde i noget tid – jeg har simpelthen bare ikke orket at smide noget op. Jeg har både været syg, træt og bare i dovne-humør, så derfor stilheden. Må også lige skylde skylden på Game of Thrones, som jeg startede på – og slugte i ét stykke. Næsten. Fuuuuck jeg glæder mig til nye afsnit! Det er jo FORFÆRDELIGT man skal vente så lang tid nu! Andre der har det på samme måde?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *