I dag er sidste dag jeg har min elskede sofa, den har jeg nemlig solgt sammen med mit maleri som jeg malede for et par år siden er det vel efterhånden. Vi har desværre ikke plads, så vi skal hen og være keative og lave vores egen sofa hvilket jeg faktisk glæder mig utrolig meget til. Mest til at se hvad vi finder på. Vil helst finde på noget andet end lige en pallesofa, men jeg smutter i mit kreative hjørne og ser hvad jeg kan finde på. Glæder mig til at vise jer det.

4 svar til “Change is coming”

 1. Anonymous siger:

  synes ellers den er overdrevet lækker den sofa, hvor er den fra?

 2. Har også været rigtig glad for den, men har jo desværre ikke plads mere 🙁 ved desværre ikke hvor den er købt fra ny 🙁

  Kram

 3. Christina siger:

  Er helt tosset med din baggrund på computeren! Har prøvet at finde den i app store, men intet held. Hvad hedder den? Er by the way helt tosset med din blog! Står over for at skulle flytte og bruger helt klart din blog som inspiration for, hvordan den nye lejlighed skal indrettes 🙂

 4. Den hedder Fliqlo, bare søg på google 😉 og tusind tak for de søde ord!

  Kram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *