IMG_46535IMG_46545

Jeg fik for ikke så længe siden to lækre tasker og et super fint tørklæde hjem. Taskerne er fra by Burin, som både har sko, bælter og tasker – alt i læder, som jeg fik lov til at kigge lidt nærmere på. Taskerne er begge i høj kvalitets læder, og den mudderfarvede kan virkelig rumme meget – det er både computer, bøger og alt muligt andet lort, som jeg kan have med i den, mens den sorte er en pung, som man med 4 store rum, kan have alt det mest nødvendige i. Tørklædet er fra mayaCopenhagen, og jeg glæder mig til sommer, hvor jeg vil bruge det på hovedet sådan her. Det ser da mega cool ud. I kan kigge forbi mayaCopenhagen på facebook lige her, og by BURIN lige her.
Det bord jeg har taget billederne på, det er faktisk vores “nye” spisebord. Yep, betonpladen. Jeg ved I bare er ved at dø af spænding over at se den (eller måske ikke så meget, som jeg er for at vise den frem), så der kommer nogle billeder af den i weekenden – samt billeder af nogle nye projekter.

I samarbejde med mayaCopenhagen og by BURIN

Ét svar til “byBurin – mayaCopenhagen”

  1. Julie siger:

    Hej 🙂 hvilket prisleje ligger taskerne i? Synes ikke jeg kan se priser nogle steder? Og hvordan fungerer deres webshop? Skal man sende dem en privat besked på facebook?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *