bynyholm

Jeg har for et par dage siden modtaget nogle ting fra ByNyholm. ByNyholm siger: “Vi er et passioneret og kvalitetsbevidst brand, der specialiserer sig i smykker og accessories.” – og jeg må virkelig sige de lever op til forventningerne. Jeg har modtaget nøgleringe og et armbånd, alle i sort rundsyet læder med et mat sort vedhæng, og de er så fine! Så simple og stilrene, men de ser meget eksklusive ud. Jeg er sikker på de kommer til at blive brugt flittigt. Hvis I har lyst til at få fat i nogen selv, så kan I bruge rabatkoden “Kat25” og få 25% på alle de fine ting på webshoppen frem til 30/9. Se udvalget her.
Der har været lidt flere boligbilleder på bloggen de sidste par dage end der plejer, og det er der en grund til. Jeg modtog nemlig en mail fra ChriChri.dk, som spurgte om jeg havde lyst til at medvirke i en artikel på deres side om mit hjem. EHM, FUCK JA!? ChriChri er et online livsstils magasin for kvinder i alle aldre, grundlagt af Christiane Schaumburg-Müller, og som I nok kan forstå, så glæder jeg mig virkelig til at se den artikel! Den kommer snart op på deres side, og den bliver selvfølgelig også delt på her bloggen, så I kan se den.

I samarbejde med BY ALEXANDER NYHOLM.

2 svar til “BY ALEXANDER NYHOLM”

  1. Sara siger:

    Tillykke med det! Hvis hele dit hjem ser ud som de billeder du smider op på både bloggen og Instragram, har du slet ikke noget at bekymre dig om!

    http://industrialbarbie.blogspot.com/

  2. Tusind tak Sara 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *