BOGREOL AF VANDRØR | Katarina NatalieBOGREOL AF VANDRØR | Katarina NatalieDem der følger med ved, at jeg allerede har luftet et par af de nye projekter fra min kommende DIY bog her på bloggen. Projekterne er bl.a. vist i det her indlæg, i det her og i det her indlæg.

Et andet projekt som jeg blev nødt til at vise frem er min nye bogreol! Er den ikke pisse sej? Den er lavet i vandrør, og er mega nem at lave. I bogen kan man bl.a. se fremgangsmåde, og hvilke fittings og længder af rør der skal bruges. Jeg er mega glad for den, specielt fordi den er så rå med de forskellige farver rør!

I forhold til bogen, udkommer den om ca. 29 dage og jeg modtog den anden dag en lille hilsen fra mit forlag, hvor de skriver der allerede er mega mange bøger forudbestilt(!!!!) så tusind milliarder tak til jer, som har forudbestilt en bog! Det er jeg så fandens glad for!

Bogen trykkes desværre i begrænset antal, men til de hurtige som vil have fingre i en lige når den udkommer, kan den bestilles lige her. Indtil udgivelsen kan man benytte rabatkoden “KATARINA” og spare 20% – og så får man fandme også fri fragt! Yeeææsssss!

Nu det ikke meningen det her skal være et pisse langt indlæg, men til de nysgerrige er her et udsnit fra den fornylig udsendte pressemeddelelse:

 

Pressemeddelelse: Ny bog fra Muusmann´forlag august 2017:

51 rå projekter til hjemmet

Inspiration, genbrug og gør-det-selv

 

Hjemmet er rammen for vores liv – et fristed, hvor vi for alvor kan lade personligheden komme til udtryk. At lave sine egne møbler og brugbare eller dekorative genstande til hjemmet bliver mere og mere populært, og det er en god måde at fortælle sin historie og vise, hvem man er. Her kommer et halvt hundrede rå og stilsikre projekter, der kan være med til at sætte helt nyt præg på boligen.

Det er altid spændende at blive budt velkommen i et hjem med en masse specielle ting at gå på opdagelse i – ikke mindst ting, som er hjemmelavede. Disse ting bliver samtaleemner og kan bruges til at dele og videregive inspiration.

I bogen 51 rå projekter til hjemmet kan man finde inspiration til gør-det-selv-projekter til boligen, store som små. Der benyttes materialer som træ, beton, vandrør og maling, som giver kant til indretningen og giver utallige muligheder for udnyttelse og design.

Stilen i bogen er rå med jordnære farver og få elementer – kort sagt nordisk og stilrent. Projekterne spænder over alt fra en hylde af træ til et spisebord i beton, og alle kommer med udførlige og overskuelige guider og billeder.

Projekterne kan fx være en god mulighed for unge, som flytter hjemmefra og ønsker at spare penge på møbler. Eller for par og familier, der gerne vil lave et anderledes, fælles projekt til hjemmet, hvor man skal arbejde kreativt sammen med noget personligt som resultat.

Bogen indeholder desuden information om materialer, inspiration til at videreudvikling af egne gør-det-selv-projekter samt 4 dekorative print, som kan klippes ud af bogen og sættes i ramme.

 

2 svar til “BOGREOL AF VANDRØR”

  1. Åhh jeg glæder mig til at din bog lander i min postkasse. Jeg er spændt på at se alle dine fine DIY projekter 😀

    Mvh. Michelle-Marie

  2. Katarina Natalie siger:

    Hvor er det fedt at høre! Jeg glæder mig til at høre hvad du synes om den <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *