Bog: 51 rå projekter til hjemmet af Katarina AndersenIllustrationer fra bogen: 51 rå projekter til hjemmet af Katarina AndersenNu er det snart ved at være tæt på udgivelsen af min DIY bog, som jeg efterhånden har brugt et halvt år på at lave og skrive. DERFOR vil jeg lige dele et lille forudbestillingstilbud til dig, SOM ELSKER DIY – og er frisk på at blive inspireret, og måske selv kaste dig ud i en masse nye projekter.

Bogen er fyldt med DIY projekter, hvor der laves, og opfriskes ting og møbler med beton, vandrør, træ og maling. Der kan findes alt lige fra lamper, borde, stole, til kaffebryggere, magasinholdere og lysestager. Det vil altså sige; mega mange projekter! Derudover har jeg lavet 4 linoleums tryk, som er kommet med i bogen som en lille gave, til dig der får den i hænderne. Illustrationerne (som kan ses under billederne) kan klippes ud fra bogen, og sættes i ramme.

 

Er du interesseret i at få fingrene i bogen som en af de første, når den udkommer til august, eller kender du en som ville elske at få den i gave – så brug koden “KATARINA” og få 20% rabat og fri fragt! Bogen kan forudbestilles lige her.

2 svar til “Rabatkode til bog”

  1. G. siger:

    Hvornår udkommer den? Jeg har brug for nogle projekter at gå i gang med, nu når jeg har set alle Orange is the new black episoder 😀

  2. Katarina Natalie siger:

    Haha, ja så skal man fordrive tiden med noget andet! Den udkommer til august 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *