ebay-cardigan01ebay-cardigan03

Her i går kom jeg hjem fra Ærø, og på sengen lå to små pakker fra eBay. LÆKKERT! Blandt dem var denne overskønne sorte kimono med fine frynser og små deltajer. Den er super let og luftig – og gennemsigtig, men det regnede jeg også med. Den er en smule stiv i det, men stoffet er egentligt rimelig lækkert, og den sidder skide godt. Syningen er fin, og der er ikke nogen løse tråde, som jeg ellers havde regnet med når det er en kimono til 60 kr. Jeg bestilte den i medium, altså en størrelse større end jeg normalt er, og den er helt perfekt. Kimonoen kan sættes sammen med rigtig mange ting, både små toppe, oversize t-shirts, skjorter, turtenecks mm. – og så passer den ind i de fleste gaderober. Den bliver i hvert fald et hit hos mig, her i den længe ventede sommervarme.

Indlægget indeholder affiliate links

5 kommentarer til “ BLACK FRINGE KIMONO ”

  1. Der er intet bedre når ens eBay køb lever op til ens forventninger. Især når vente tid en er lang, men til pengene, kan der være det hele værd.

    Love to eBay ❤️

  2. Nemlig! Heldigvis var leveringen ikke mere end 14 dage, og når man modtager noget fra eBay som er super lækkert, så bliver man sgu glad i låget over at have sparet de penge 😉

Skriv en kommentar