BLACK FRIDAY – FAVORITES

blackfriday_favorites
Jeg er ikke den store shopaholic, og er heller ikke den der ser frem til Black Friday, men alligevel har jeg da fundet mig lidt favoritter, som jeg godt kunne tænke mig at få hjem. Jakken fra Weekday har jeg virkelig kigget på længe, og har faktisk også været en tur forbi butikken i Odense og prøvet den (den er pisse lækker) men alligevel er jeg bare for nærig til at give 1000 kr. for den!? NU er den på tilbud til 700, så det kunne da godt være jeg går en tur forbi og prøver den igen… who knows.

Skabet fra House Doctor har jeg virkelig også kigget på længe, det kunne være super fedt til smykker eller på badeværelset. Det samme med den smukke ring fra Sarah Winther.. har også sagt til kæresten jeg ønsker mig den i julegave. Krydser fingre!!! Krukken fra Moodings har jeg faktisk allerede… haha. Men den er bare så smuk, jeg blev nødt til at have den med på collagen!

Har I fundet jer nogle Black Friday favoritter?

 

LampeJakkeBukserSkabPladespillerKrukkeRing 1Ring 2Støvler

Koder til Black Friday
Asos: WIN20
Bekko: BLACKBEKKO
Moodings: BLACKFRIDAY25
Sarah Winther: EARLYBIRD

Skriv en kommentar