BIRTHDAY WISHLIST NO.02

wishlist05

Jeg har fødselsdag i morgen, og derfor har jeg siddet og kigget på en masse ting som jeg ønsker mig og jeg godt kunne finde på at bruge mine fødselsdagspenge på. Den hvide BH faldt jeg over i Monki her den anden dag, og fortrød at jeg ikke købte den, så jeg smutter nok ind til byen i næste uge og får den med hjem. Uret har jeg ønsket mig i 1000 år siden jeg så det på Instagram. Det bliver mit en dag. Jeg skal bruge en ny hue til vinter, og den grå fra WoodWood er et godt bud. Det sorte headset fra Marshall er så flot, og mit gamle fra Tiger er lige gået i stykker, så de er et stort ønske. Den sorte backpack fra Adidas er bare alt for fed, men desværre udsolgt. Pis. Jeg mangler nogle cool efterårs boots, og de sorte fra Asos er jeg ret hooked på. Den smukke sorte frakke er fra mit gamle arbejde OBJECT, og jeg skal helt sikkert have fingrene i den. Jeg kunne også godt bruge en ny telefon…

Se mine fødselsdagsønsker fra sidste år i indlægget her

2 svar til “BIRTHDAY WISHLIST NO.02”

  1. Hvor er uret og støvlerne bare for fine!! 😀

    Kig endelig forbi
    Katrine
    // http://katrineringbaek.bloggersdelight.dk

Skriv en kommentar