Jeg lagde i går et billede på min Instagram, hvor jeg havde pakket et par gaver ind, og lavet lidt DIY med appelsintryk på papiret. Det blev ret fint, synes jeg! Det er så hyggeligt at lave sådanne småprojekter, og så synes jeg personligt også det er alletiders, at modtage en gave, hvor man kan se at man har gjort lidt ekstra ud af det.

I forbindelse med gaveindpakningen, har jeg forsøgt at finde en bedre måde at binde båndet om pakkerne på, for jeg er ærlig talt håbløs til at pakke gaver ind, men med den her metode hvor båndet kommer omkring pakken på en anden måde, synes jeg faktisk det bliver mega flot hver gang, selvom det lige kræver lidt øvelse.

Jeg har nedenfor delt en video, som viser hvordan jeg binder pakker ind, og jeg er ikke helt sikker i metoden endnu, derfor jeg også gør det ret langsomt i videoen, men det er kun en fordel for dem der vil lære det, tænker jeg.

Ser det ikke nemt ud? Og sløjfen bliver da okay flot? Haha. Det synes jeg i hvert fald. Jeg håber I kan bruge guiden, og så håber jeg I får en dejlig jul og et fantastisk nytår! Jeg kommer nok ikke til at blogge mere før det nye år, men jeg håber alligevel I kigger forbi. Haj-haj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *