Jeg kom i lørdags hjem fra en fantastisk uge på ski. Det kan jo ikke være andet med sådanne omgivelser – er det ikke pisse pænt? Jeg har aldrig stået på ski før – nevah evah, men det er faktisk ikke så svært. På 2. dagen begyndte det at gå (ski) godt. Hæhæ. Teknikken var det sværeste, at lære og dreje, og hvordan man skulle bruge kroppen. Jeg var øm i flere dage..

Det er ikke sidste gang jeg skal på ski! Og heller ikke til Østrig. Vi var i Zell am See, og det smukkeste sted jeg nogensinde har været er helt sikkert Kitzsteinhorn Skisportssted i over 3000 meters højde, som de fleste af billederne er fra. Nogen der har været der? Jeg var også i Østrig sidste år for at køre mountainbike – jeg kunne sagtens bo der! Hvor er jeres foretrukne feriested?

I kan se billederne fra min sidste tur til Østrig lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *