Bare her den sidste månede er hele mit liv blevet vendt op og ned. Jeg er kommet ind på mit ønskestudie i Odense som I hørte jeg var til optagelsesprøve til sidst, nemlig som Mediegrafikerelev, og udover det har jeg både opsagt job og lejlighed i Nyborg og er flyttet til Odense centrum med min kæreste. Det er ret vildt så hurtigt tingene har forandret sig så drastisk, men jeg nyder hvert sekund af det.
Disse billeder er lidt detaljer fra vores lille soveværelse. Kan ikke vente med at komme helt på plads, for selvom lejligheden kun er 50 kvm. så er den bare super hyggelig, og tror den kan blive indrettet super godt! Flere billeder kommer.

2 svar til “Bedroom snapshots”

  1. M-I-A siger:

    Glæder mig rigtig meget til at se flere billeder! 🙂

    Kig gerne forbi – jeg har en giveaway kørende 🙂
    http://miaekholm.blogspot.dk/2013/08/bloggens-3-giveaway.html

  2. Dejligt!

    Jeg kigger forbi 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *