2014

ANSØGNING

TIL BESTSELLER AUG.

FORSIDE

CV

Indledning

Jeg er sikker på I har fået fucking mange ansøgninger smidt i hovedet, og jeg er også ret sikker på I har læst det samme ret mange gange; "Jeg er kreativ, udadvendt og holder af grafisk design og mode og blablabla".

 

Nu har jeg så et valg: jeg kunne vælge at skrive en lang og fancy ansøgning til jer, som så mange andre (hvor man ligeså langsomt falder i søvn over skrivebordet) hvor jeg fortalte om alt det pisse gode arbejde jeg laver indenfor grafisk design, hvor lærenem og idérig jeg er - prale af hvor stærk jeg er i Illustrator og InDesign, og Photoshop er noget jeg gør i søvne.

 

Jeg kunne fortælle jer at jeg er foto- og designnørd som let bliver inspireret, en motiveret idémager med høje ambitioner som lever for at være synlig og troværdig i et univers af kreative hjerner, hvor der konstant er konkurrence på markedet - sige at jeg i fritiden er selvstændig og driver en blog - at jeg hele tiden holder mig opdateret på de nyeste trends, både indenfor mode og interiør, men også grafisk design, web og udviklingen af sociale medier og muligheder for deling, reklame og markedsføring, og så var det vist også tid til et punktum.

 

Men det vil jeg ikke gøre!  (selvom det måske var det jeg lige gjorde.... eller?)

Afgørelse

Jeg vil faktisk hellere lade jer bedømme, uden at smide alt for mange rosende ord omkring mig selv efter jer, da jeg alligevel ved I foretrækker at lade mig svede når I kalder mig ind til en samtale (som I jo selvfølgelig gør... eller?)

 

Det eneste I behøver at vide om mig er, at jeg er 22 år, er fra Odense men lige har fået lejlighed i Århus og er i gang med min sidste måned på grundforløbet som mediegrafiker, hvor jeg så herefter skal ud som elev. Resten kan I selv bedømme ud fra mit portfolio med mit kreative arbejde, som jeg med glæde og lys i øjnene viser frem.

 

Jeg håber min ansøgning (trods bandeord, et forsøg på humoristisk sans og et overdrevet forbrug af "og") har givet jer lyst til at vide mere om mig, og selvom jeg ikke drikker kaffe, så vil jeg hellere end gerne ind og snakke med jer, så I kan se hvilken awesome person jeg er - og selvfølgelig at jeg

passer skide godt ind hos BESTSELLER.

 

 

 

Mange hilsner

Katarina Andersen

KONTAKT

curriculum vitae

INTERESSER

2014 Freelancer

91%  Photoshop

Freelance grafisk designer hos Unisupply ApS

71%  Dream W

82%  Adobe Muse

67%  Illustrator

+ Blogger

2014 Skribent

74%  InDesign

Blogger på katarinanatalie.dk/blog

Skribent hos jegelskermode.dk

+ Designer og koder

2013 Mediegrafiker

+ Venner og familie

Mediegrafiker på Syddansk Erhvervsskole

+ Drømmer og livsnyder

Jeg har høje ambitioner og følger mine drømme

2013 Hotel Hesselet

Ansat hos hotel Hesselet i Nyborg

2011 Helge Winther

88%  Grafisk design

79%  HTML og CSS

72%  Fotografering

69%  Video

Ansat hos slagter Helge Winther i Langeskov

2011 Web-integrator

SPROG

Web-integrator grundforløb på Syddansk Erhvervsskole

2009 HG på Tietgen

+ Dansk

+ Engelsk

Handelsskolernes grunduddannelse på TietgenSkolen

Modersmål

Flydende

kontakt mig

stalk mig

Adresse

portfolio

Nyborgvej 10 5550 Langeskov

Telefon

blog

(+45) 21 767 331

Mail

facebook

katarinanatalie@live.dk