IMG_2133

Jeg lagde i går et lille sneak peak på mit vilde genbrugskøb op på Facebook, og et par stykker af jer gættede på det var noget Balenciaga jeg havde scoret mig. Det var ikke helt forkert. Det var denne skønhed jeg fandt mellem alle de gamle slidte mormor tasker – kan I forestille jer hvor ivrig jeg var? Det blev kun endnu bedre da den ældre dame bag disken sagde jeg skulle af med 30 kr. for den. Det er nok et af de bedste køb jeg har gjort mig i genbrug, og udover tasken fandt jeg også to lækre lammeskindstæpper. Satme heldigt. Tasken er desværre ikke en ægte Balenciaga, der er intet mærke i udover et lille hvidt label i lommen hvor der står Graceland. Ærgeligt. Men jeg synes stadig det er et fantastisk fund. Hvad er det vildeste I har fundet i en genbrugsbutik?

6 svar til “Pretty black bag”

 1. Emilie Berg siger:

  Den er også super lækker, men man kan godt se, at det ikke er en Balenciaga 🙂 Graceland er det mærke der forhandles i skobutikken Deichmann, så tasken er helt sikkert fra den butik. 30 kr er et godt køb!

  xxx
  emiliecberg.blogspot.dk

 2. Jeanette h siger:

  Jeg købte engang en “guldring” med en perle og tre blå sten på i en genbrug til 35 kr. Den var beskidt og sort, men jeg pudsede den og op og det viste sig at være 14 karat guld, en ægte perle og tre ægte sten (kan ikke huske hvilke). Gik til en guldsmed som vurderede den brugte ring til mellem 2000-3000 bobs! Bedste køb til dato!

 3. katarinanatalie siger:

  Waaaauw, ja det er ikke et dårligt køb! 😀

 4. katarinanatalie siger:

  Jaa, mega ærgeligt 😉 den er dog mere mat end den ser ud på billedet. Ved sgu ikke om den har kunne købes i Deichmann, har jeg aldrig set/hørt, men mon ikke. Har ikke kunne finde det på nettet 🙂

 5. Emilie siger:

  Hvilken genbrug har du fundet den i?

  Sig endelig til hvis du en dag vil af med den:-)
  Selvom det nok ikke kommer til at ske:((

 6. katarinanatalie siger:

  Røde Kors i Ullerslev på Fyn. Du er den første jeg kontakter hvis det en dag er 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *