BESØGER: TINE VIGSØ

Katarina Natalie besøger Tine Vigsø // BoligindretningKatarina Natalie besøger Tine Vigsø // BoligindretningKatarina Natalie besøger Tine Vigsø // Boligindretningimg_4340_2Katarina Natalie besøger Tine Vigsø // BoligindretningKatarina Natalie besøger Tine Vigsø // BoligindretningJeg har været så heldig og få lov til at vise Tine Vigsø og hendes kærestes smukke hjem frem her på bloggen, hvor hun også har svaret på et par spørgsmål om stil og inspiration. Jeg faldt over Tines Instagram, og blev smask forelsket i deres rå elementer og super seje DIY projekter, så jeg blev nødt til at overtale Tine til at vise det frem her på bloggen.

 

Hvordan vil du beskrive din indretningsstil?

Min indretningsstil er nok en smule rå, ret sort og med en blanding af design klassikere og hjemmelavet møbler.

Jeg har en kæreste som går op i godt håndværk og detaljer og jeg går selv rigtig meget op i helhed og sammenspil mellem indretningen i ét rum såvel som hele lejligheden. Vi er begge meget kreative: han bygger en del af vores møbler og jeg laver små projekter, som at støbe en lampe i beton eller male billeder.

Jeg blander gerne rå materialer, som grov beton og jernrør, med varme træsorter, som palisander og teak. Derudover er det vigtig for mig at få grønne farver ind i indretningen, både i form af planter og billeder. Blandingen af materialer og farver gør at indretningen bliver rå men stadig hyggelig.

 

Hvad er dit yndlingselement i dit hjem?

Min kæreste har netop bygget et nyt spisebord til os, som, udover at være enormt gennemført og vellavet, har et spil i overfladen som giver en fed men underspillet detalje. Desuden er det meget lyst og sart som passer godt ind i vores ellers mørke indretning.

Derudover er jeg meget glad for ’Den Spanske Stol’ fra Børge Mogensen. Den er bare så gennemført og detaljeret, og passer perfekt ind i vores indretning (selvom der måske ikke helt er plads til den).

 

Hvor finder du inspiration til de ting du laver?

Jeg finder rigtig meget inspiration i butikker: både møblerne, som ofte er specielbygget til netop dén butik, men også selve udstillingerne: de er nemlig altid lidt overdrevet og nytænkende, hvilket jeg synes er ret inspirerende.

 

Hvad drømmer du om at tilføje til dit hjem?

Vi har netop købt en Wegner CH22 som fælles julegave her til jul og den glæder jeg mig virkelig til at modtage. Den er vanvittig smuk lavet og håndværket er helt i top.

Derudover så drømmer jeg altid om at tilføje endnu mere Gitte Bramm keramik til min beskedne samling.

 

Hvad er dit næste projekt?

Det næste større projekt herhjemme må nok være et kontor i vores soveværelse. Både min kæreste og jeg skal til at skrive speciale og det ville være ret fint med et sted man kan fordybe sig i opgaven. Jeg har ikke helt besluttet hvordan det skal se ud endnu, men vil meget gerne have en smal mørk bordplade med masser af Kviums billeder stående på.

Vi har altid gang i mindre projekter hjemme, bl.a. er min kæreste i gang med at restituere en gammel Arne Jacobsen Syver stol med armlæn.

 

Kan vi ikke godt blive enige om at deres hjem er ret lækkert? Jeg kunne i hvert fald sagtens bo som Tine og kæresten. Hvis I sidder derude og kender nogen der har et lækkert hjem som skal vises frem, så send mig en besked med et link til deres Instagram – for jeg vil skide gerne se det, og dele inspirationen her på bloggen.

Tusind tak til Tine fordi hun ville være med 🙂

Skriv en kommentar