Locker before and afterSelvom jeg allerede har vist mit sorte locker frem et par gange, bl.a. i dette indlæg, så ville jeg lige lave et indlæg om hvad jeg har gjort ved det, hvis nu nogen sidder med spørgsmål. Jeg stod og manglede et skab til opbevaring af bl.a. tøj, sengetøj mm. og ville gerne have et der var råt, og gerne lidt specielt, så da jeg faldt over dette metalskab på gul og gratis, var jeg helt solgt!

Det havde stået på et skibsværkft, og ham der solgte det ville have 400 kr. for det, og selvom det var bulet og rustent, synes jeg satme det var et røverkøb. Jeg fik det fragtet hjem, og vasket grundigt af. Hvilket var et helvede – hold kæft det var klamt! Efter vask sleb jeg det med sandpapir til der ikke var mere rust, og overfladen var helt glat. Til slut gav jeg skabet 2-3 lag tavlemaling, før det dækkede 100%, og det var egentlig ikke fordi jeg ville ha’ mulighed for at tegne med kridt på skabet, men jeg elsker den matte overflade tavlemaling giver, som tilføjer et råt look til skabet. Hvad synes I om det?

18 svar til “BEFORE/AFTER: LOCKER”

 1. Ej hvor er det virkelig genialt og et super cool møbel! Jeg ville elske at have et magen til – jeg er bare lidt for doven. A bit much “talking rather than doing”..

  Jeg må dog lige høre – sleb du det udenfor eller hvordan? Jeg tænker at det er metal og at gøre det indenfor ville efterlade små rester (på trods af støvsugning og rengøring) men det kan godt være at det bare er mig?

  Knus!

 2. Anne siger:

  Hej Katarina,
  Det ser super fedt ud! Malede du med spraymaling eller pensel?

 3. Laura siger:

  Det er godt nok blevet flot! Wow altså!

 4. Jeg malede med rulle 🙂

 5. Takker mange gange! Jeg havde desværre ikke mulighed for at stå udenfor med det, men sørgede for at få støvsuget grundigt mellem de gange jeg sleb det 🙂

 6. Nadia siger:

  Sindssygt fedt! Der ser rigtig godt ud 🙂
  Må man spørge hvordan du har fundet frem til skabet? Har søgt på diverse salgssider på nettet og ledt på samtlige loppemarkeder, men uden held..

 7. Tusind tak! Tror faktisk bare jeg søgte på skab eller klædeskab. Har nok været super heldig 🙂

 8. Tak for svar – det kunne sagtens være at jeg lige skulle overveje det som sommerferie projekt 🙂

 9. xx siger:

  Hej katarina,
  Det er pisse cool! Har også selv tænkt på at lave noget alla det. Men hvordan er pladsen i skabet? Har du lavet hylder eller er der der en bøjlestang i?

 10. Tusind tak! Der er en bøjlestang i, så jeg bruger det til kjoler, overtøj og lidt andet der skal opbevares 🙂

 11. […] hvor ville jeg gerne ha’ den! Den ville passe så fucking perfekt ind i mit soveværelse, med mit sorte metalskab, og min sorte væg. Jeg er så forelsket. Sofabordet er også sindssyg lækkert, og den krom […]

 12. Frederikke siger:

  Hej Katarina 🙂

  Hvor er din stol fra? Jeg er virkelig forelsket i den!

  Hilsen Frederikke

 13. Frederikke siger:

  Hej Katarina,

  Jeg er så forelsket i din stol, hvor er den fra? 🙂

  Hilsen Frederikke

 14. Det er en Niels Gammelgaard x IKEA fra 1970’erne 🙂

 15. Amalie siger:

  Det ser super cool ud! Jeg tænkte dog på hvordan det ser ud indeni? Er der hylder og i så fald, hvordan var standen på dem da du købte det? Har du malet det indvendigt også? :-))

 16. Hej Amalie!
  Der er en stang inden i hvert skab, så man kan hænge bl.a. jakker, kjoler osv. op derinde. Og det er også malet indeni 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *