black_lockerJeg har jo været lidt i gang i soveværelset, og fik revet det gamle griiiiiiimme skab ned. Det lignede lort da det kom væk, fordi det har stået der i 3 årtier – væggen var blå, fyldt med huller og mærker, og gulvet stod ubehandlet. Æv. Men i gang kom jeg, og jeg tog altså chancen og malede væggen sort (nu den alligevel skulle ordnes), og hold-nu-kæft jeg er glad for resultatet! Endnu mere efter jeg også fik ordnet mit nye smukke skab, som jeg også nok skal lave et blogindlæg om. Væggen blev ordnet, vasket, og derefter malet én gang med tavlemaling, og hvis der var lidt mærker med for tyndt lag nogen steder, så fik den lidt ekstra. Den anden side, som også var blå, den fik selvfølgelig hvid maling. Nu mangler jeg kun at give gulvet et lag lak, jeg har nemlig både slebet og vasket det. Hvad synes I om resultatet indtil videre?

Næste skridt er at bygge reolsystem ved siden af skabet, til mere tøj, sko og tasker, så kontorhjørne og et stel til min boxmadras – og dét er jo bare i soveværelset. Hvad synes I forresten om min nye kontorstol? Det er den på de øverste billeder. Jeg er simpelthen så forelsket i den!

23 svar til “BEFORE/AFTER: BLACK BEDROOM DETAILS”

 1. Cecilie Krog siger:

  Det er blevet så fedt!
  Jeg får helt lyst til at male en sort væg her hjemme 😉
  /Cecilie

  http://WWW.BYKROG.DK

 2. GØR DET GØR DET GØR DET!!!!

 3. Cathrine siger:

  Havde set det inde i boliggruppen, det er så fint! 😀

  // Cathrine
  http://www.tiiner.dk

 4. Så havde du luret lidt 😉
  Tak Cathrine!

 5. Det ser vildt godt ud. Og hvor er det en lækker stol! Hvor har du fundet den henne? 😀

 6. Anonym siger:

  Hvor er den smukke stol fra?

 7. Sofie siger:

  Hvilken maling har du brugt på metal skabet?😊

 8. Der er også brugt tavlemaling. Det har dog fået to lag 🙂

 9. Den er designet af Niels Gammelgaard for IKEA i slut 70’erne 🙂

 10. Tusind tak Chalotte!
  Stolen er designet af Niels Gammelgaard for IKEA i slut 70’erne 🙂

 11. Pernille siger:

  Ser rigtig godt ud. Hvor er den sorte taburet fra? 🙂

 12. Tak – den er fra IKEA :0)

 13. Anne siger:

  Sikke fint det er. Jeg er imponeret over, hvor lige kanterne er. Jeg synes selv, jeg er mega dårlig til at male hehe.:) Har du bare sat malertape på siderne og listerne? Og er væggene helt glatte ? Kan se, at du også har savsmuldstapet i nogle af de andre rum.

 14. Frejjack siger:

  Ej hvor ser det bare skide fedt ud! Synes virkelig det er flot!

  Frejjack.com

 15. Katrine siger:

  Hvordan var skabet inden du malede det? Jeg har nemlig haft kig på sådan et skab i gråt, men det er i højglans, så er lidt i tvivl om malingen ville kunne hænge fast 🙂

 16. Hej Katrine! Der ligger et billede af skabet før jeg malede det på min facebookside 🙂

 17. Nej hvor er det fedt! Wauw! God inspiration!
  – Hvor er stolen og skabet fra? 😀

 18. Hovsa, det med stolen er lige meget, læste lige en kommentar ovenover med svaret. 😀 Men igen, det ser super fedt ud!

 19. Vil meget gerne lave en guide til det 🙂

 20. Haha – mange tak, skabet er købt på guloggratis.dk 😛

 21. […] jeg allerede har vist mit sorte locker frem et par gange, bl.a. i dette indlæg, så ville jeg lige lave et indlæg om hvad jeg har gjort ved det, hvis nu nogen sidder med […]

 22. […] lidt. Mit soveværelse er jeg virkelig ved at blive glad for, jeg har jo fået malet min væg sort (se dette indlæg) og har ordnet mit smukke metalskab (se dette indlæg). Jeg besluttede mig for at rykke det over […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *