Jeg ville lige dele min nye yndlingsopskrift her på bloggen. Det er en utrolig nem, sprød og lækker æblekage, som ikke tager mere end 40 minutter at lave (inkl. bagetid). Jeg serverede den til min fødselsdag, og den fik utrolig meget ros. Min søster som er kok tog to portioner (just sayin)!

Du skal bruge:
3-4 æbler (gerne syrlige)
125 gram sukker
125 gram Naturli smørbar
150 gram hvedemel
1 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljepulver
2 æg
Koldskålscrunch (ristet müsli) fra Rema 1000 til topping

Fremgangsmåde:
1. Smelt smørbar, og rør sukker i. Tilsæt æg, mel, bagepulver og vaniljepulver, og rør rundt til det hele er mixet sammen.
2. Skær æblerne i skiver a 4-5 mm, og dæk bunden af en smurt spring- eller tærteform med æbleskiverne.
3. Hæld dejen jævnt ud over æblebunden og dæk toppen af kagen med koldskålscrunsh (spar endelig ikke på det – for det lækkert!)
4. Bag i ovnen ved 175 grader i ca 30 minutter, eller til den er flot lysebrun på toppen, og spis med friske bær og en klat creme fraise til.

Velbekomme!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *