Soveværelse26IMG_45916

Det begynder efterhånden at ligne noget i det lille Rækkehus i Odense. Vi er i hvert fald godt i gang, og der er da nogle af rummene som er helt færdige. Soveværelset er et af de rum som er færdige, og vi er blevet super glade for det efter det blev ordnet. Jeg hader brune låger, så de var det aller første, som kom under kærlig behandling, da vi flyttede ind. Det er helt utroligt så meget en omgang hvid maling kan gøre, og jeg smider også flere billeder op af soveværelset en dag, nu skulle I bare lige se den flotte forandring. I køkkenet var der også brune låger, så det kan I også se et før og efter billede af inden så længe.

5 svar til “Soveværelse: Før og efter”

  1. […] billeder I kan få at se, ligesom før/efter billederne af vores soveværelse, som I kan se lige her. Alt i alt løber materialet op i ca. 1300 kr. for både køkkenskab, barstole, planker, […]

  2. […] TV bordet her, og gulvlampen her. 8. Vores soveværelse efter det blev malet hvidt. Se førbillede her. Jeg har været på Ærø og besøge familien i weekenden, fået slappet af og har derfor ikke […]

  3. HC siger:

    Hvor er de grå pudebetræk fra? De har den helt perfekte grå nuance jeg lige går og søger 🙂 er vild med din blog! 🙂

  4. Tak Henriette!
    De er købt på eBay 🙂

  5. […] som jeg nok skal smide på bloggen. I kan bl.a. se før og efter billeder af vores soveværelse lige her. Grenen jeg har sat op er faktisk den min loftlampe over spisebordet hang i. Jeg blev lidt træt af […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *