Rejser

Oplevelser i DK og udland

DIY

En masse DIY projekter

Bolig

Inspiration og indretning

ASOS SALE WANTIES – ALT UNDER 200 KR.

ASOS SALE WANTIES 01 || Katarina NatalieLINKS // 1. Kjole 2. Shorts 3. Støvler 4. Sandaler 5. Sweater 6. Hat 7. Jumpsuit 8. Bikini 9. Bukser 10. T-shirt 11. Bælte 12. Sandaler

Jeg er så heldig at være i gang med mine to ugers ferie lige nu, og er pt. et par dage på besøg hos min mor på Ærø. Her er så skønt – hvis I endnu ikke har været på Ærø vil jeg virkelig anbefale at tage en lille tur med færgen herover. Her er fantastisk. Mens jeg venter på vi skal på en lille tur lå jeg og kiggede lidt på Asos, som har udsalg lige nu, og fandt en masse fine ting til under 200 kr. Specielt den hvide kjole er fåååcking flot! Er helt vild med den, og også de sorte sandaler, det grå scuba sæt og den hvide Adidas t-shirt er nok favoritterne. Hvilke er jeres?

Indeholder affiliate links.

5 thoughts on “ASOS SALE WANTIES – ALT UNDER 200 KR.

  1. Hej, jeg skal til Ærø her en af de kommende uger, kan du anbefale noget man skal opleve/se?
    Mvh Kathrine

  2. De fine små strandhuse langs kysten og gåture op igennem de små gader i Ærøskøbing – hvor der også tit er små loppemarkeder. Der er så mange sjove/skæve huse og arkitektur, man bare skal opleve derovre. Selvfølgelig også de fine små caféer, og så er det en super flot cykeltur fra Ærøskøbing til Marstal langs vandet – hvis det er for koldt er der gratis busser på hele øen.

    God tur 🙂

Skriv en kommentar