blogger

Der er rigtig mange som skriver til mig og spørg om alt lige fra eBay spørgsmål om hvordan man køber/sælger/returnere/forholder sig til told, til hvor jeg har købt diverse ting, hvor jeg finder inspiration, om bloggen, mig selv, mit arbejde/uddannelse osv osv. nu har I chancen for at stille spørgsmål ligeså tosset I har lyst til, så I stedet for at skrive privat så kommer alle svarene ud i et indlæg for sig selv. Så hvis der er noget I har tænkt over, mangler svar på, har set noget på bloggen I har spørgsmål til, eller bare er mega nysgerrig omkring et eller andet. SÅ SPØRG! Fyr løs. Så prøver jeg at besvare så godt jeg kan.

14 svar til “Ask me anything”

 1. Louise siger:

  Hejsa bedste blogger! Hvor får du ideerne fra når du søger efter fede ting på Ebay? <3

 2. Simona siger:

  Hej skønne dig!
  Har fulgt dig i ca. En måned nu, og bliver og er blevet så inspireret af dig.
  Især på bolig-indretnings området, hvis man kan sige det således.
  Du har en skøn minimalistisk stil, som jeg finder utrolig spændende.

  Jeg har er par spørgsmål:
  1) dine ebay-fund er fantastiske! Hvordan finder du frem til dem? Jeg bruger flere timer til at finde frem til items, som du poster flere af.

  2) hvad hedder den uddannelse du er i gang med?

  3) jeg kan rigtig, RIGTIG godt lide din blog, og føler den hver gang der sker noget nyt!
  – kunne godt tænke mig at høre mere om dig (måske lidt personligt).

  Vh. Mig 🙂

 3. Tilde siger:

  Jeg elsker selv mit hvide/grå hår.. Hvad bruger du af mærke, hvor længe i håret – er det vådt hår eller bruger du det i let fugtigt hår? Er det farvebomber, shampoo eller balsam?

 4. Pernille siger:

  Går du til frisøren hver gang du farver dit hår eller farver du det selv? Hvis du selv farver det, hvad bruger du så til det? Dit hår er nemlig virkelig flot 🙂

 5. […] I også kunne tænke jer en Power bank kan de købes I flere størrelser hos Flexipower lige her. Jeg har en spørgerunde i gang, så I kan fyre løs med spørgsmål om bloggen eller mig lige her. følg på bloglovin Posted in New in | « Ask me […]

 6. Olivia siger:

  Jeg synes jeg har læst at du har bøjle på. Er det togskinner eller hvilken slags? og hvad er det mere præcis du skal have rettet? 🙂

  Hilsen en med-braceface på 18 år, som selv er 8 måneder inde i sin ca 1,5 år lange tandretningsprocess 😉

 7. […] faktisk også det jeg forventer at få. Haha. Det er jo det klassiske. Hvad går I og ønsker jer? Jeg har en spørgerunde i gang, så I kan fyre løs med spørgsmål om bloggen eller mig lige her. følg på bloglovin Posted in Wanties | « New power […]

 8. […] de ryger i tolden, så er de stadig under halv pris fra dem man kan købe i butikkerne herhjemme. Jeg har en spørgerunde i gang, så I kan fyre løs med spørgsmål om bloggen eller mig lige her. følg på bloglovin Posted in eBay | « Birthday […]

 9. […] noget. Jeg har heldigvis også fået det bedre, så jeg er klar til at komme på arbejde i morgen. Jeg har en spørgerunde i gang, så I kan fyre løs med spørgsmål om bloggen eller mig lige her. følg på bloglovin Posted in vlog | « eBay stuff […]

 10. […] hjem, som jeg går og glæder mig til at modtage. Hvad er det seneste I har købt på eBay? Jeg har en spørgerunde i gang, så I kan fyre løs med spørgsmål om bloggen eller mig lige her. følg på bloglovin Posted in eBay | « vlog: roomtour […]

 11. Mathilde siger:

  Har du billeder af dine tattoos? 🙂 🙂

 12. Nanna Rosted siger:

  Jeg kan se at du tidligere har bestilt nyx soft matte lip creme i farverne london og stockholm, kan det anbefales at købe dem over ebay (tænker på om de er i god kvalitet, og ikke bare noget bras) for jeg har længe gerne ville have stockholm, men bare ikke taget mig sammen til at købe en, og til en pris af 15 kr. på ebay, det er jo helt vildt. Så jeg vil bare lige høre om du kan anbefale at købe dem over ebay?
  Elsker din blog og finder hele tiden god inspiration, så bare bliv ved!

 13. Jeg har faktisk ikke fået testet dem endnu, men vil meget gerne skrive et indlæg om dem. Der er nemlig flere der har spurgt 🙂

 14. Nanna Rosted siger:

  Det kunne være så lækkert!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *