IMG_4028IMG_4035

billede
Kan I huske jeg skrev lidt om nogle hemmeligheder i et indlæg for nogle dage siden? Én af de hemmeligheder var et lille samarbejde med webshoppen ARROGANT, som sælger plakater med grafiske print. Jeg har i dag fået piftet min entré lidt op, og det er fordi jeg har nemlig lige har fået denne mega sprøde poster ind af døren! Er den ikke lækker? ARROGANT har virkelig mange lækre designs i forskellige størrelser, og deres stil er så gennemført – den er rå, masser af sort/hvid, color blocking, kontraster og dyremotiver. Det er bare pisse fedt. Jeg har faktisk fået to posters, men I må vente med at se den anden lidt endnu. I mellemtiden kan I tjekke deres facebookside ud lige her.

7 svar til “Arrogant wolf poster”

 1. Hvor er den fed! Den kan jeg godt forstå, at du er glad for 🙂

  http://monicablander.bloggersdelight.dk

 2. katarinanatalie siger:

  Tak Monica :-*

 3. Sandra siger:

  Hej Katarina,
  Jeg kan se at du er blevet en del af buzzanova – stort tillykke!
  Men jeg har lige et spørgsmål, og helt forståeligt hvis du ikke vil svarer 🙂
  Jeg har selv en blog, og har netop modtaget en kontrakt til et andet blog netværk – men som blogger vil man jo gerne ha’ mest ud af sit arbejde.

  Hvordan kom du i kontakt med buzzanova? Og kan man selv kontakte dem? Må du selv ordne samarbejds aftaler, og får du løn for være i deres netværk? 🙂

 4. katarinanatalie siger:

  Hej Sandra!
  Jeg blev selv kontaktet af Buzzanova, men jeg er kun en del af deres linkbar (indtil videre), alt samarbejde med virksomheder klarer jeg selv.
  Du kan sagtens selv kontakte dem og flashe din blog lidt, man kan kun få et nej 😉

 5. Rikke siger:

  Har du et link til skelettet? 🙂

 6. katarinanatalie siger:

  Det er fra Magasins udstilling, så desværre 🙂

 7. […] toner. Lige min stil. I kan læse mere om dem, og se mit andet billede fra dem i indlægget lige her. I kan også smutte en tur forbi deres facebookside lige her. Indlægget er sponsoreret af ARROGANT […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *